banner1036
GÜNDEM:
Muhtar Kandaz  'ÇOCUKLARINIZA SAHİP ÇIKIN!”

09 Mayıs 2017 Salı 16:24

 

Mahallesindeki bazı parkların özellikle geceleri aşırı gürültü yaparak çevreyi kirleten, parktaki ağaç fidanlarını kıran, duvarlara uygunsuz yazı yazan, parkı kirleten, aşırı ses kirliliği yaparak çevreye zarar veren gençlerin ailelerine ve yetkililere seslenen Muhtar Kandaz’ın konuyla ilgili açıkılaması aynen şöyle:


KAFAYI YEMEYE AZ KALDI: İSYANLARDAYIM...

Muhtar kızdığında neden kızıyor diye bizi Türkiye gündemi yapanlar, bu eser sizin eseriniz. gelin bu pisliği sizler temizleyin. Bunlar çocuk değil bunlar kazık kadar adamlar. Hangisini evlendirmeye kalksan evlenmem demiyecek yaştalar. Ben çevreci bir Muhtarım. Bu durumları görünce dayanamıyorum.


VATANDAŞ TEPKİ VERMEYE ÇEKİNİYOR

Vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu görmüş oldukları manzaralara karşı tepki vermeye çekiniyorlar. Geceleri sık sık parka gelip göz kulak olsamda her an buraları gelip denetleyecek durumda değilim.


BELEDİYE TUVALET YAPMADI

Belediyeye defalarca söylememe rağmen parka bir tuvalet yapmadılar. Ahali merdiven altlarını tuvalet yapmış durumda.

PARKLAR GECE MEYHANESİ OLDU, YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUM

Gece park üstü açık meyhane olmuş. Aileler çoluk çocuğuyla parka gelemez durumda olmuş. Ağza alınmayacak küfürlü kelimelerle ahaliyi rahatsız ediyorlar. Öncelikle başta halk olmak üzere Emniyeti Belediyeyi göreve çağırıyorum. Herkes üzerine düşen görevi hakkıyla yapsın. Aksi halde daha üst makamlara çıkmasını bilirim. Muhtarın eti ne budu ne 158 boyunda ufak tefek bir muhtar seçmişler oda ancak bu kadar mücadele verebiliyor.

YARAMAZLIK YAPAN GENÇLERİ BURADAN TEŞHİR EDERİM!

Not: Mahallenin yaramazlık yapan gençleri, bu yaptığınız ahlaksız hareketlere devam ederseniz, buradan resimlerinizi ahalinin görmeyeceği garantisini veremem bilesiniz...”

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar trafik konusunda bilinçleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkında çocuklara yönelik eğitimler devam ediyor

Haberi Oku