GÜNDEM:
Önce sevinç sonra hüzün 1-1

12 Aralık 2016 Pazartesi 10:42


Mor beyazlı ekibimiz Gebzespor dün sahasında Bozüyük Vitraspor’u konuk etti. İlk yarının son iç saha karşılaşmasında rakibini konuk eden ekibimiz oldukça üstün oynadığı maçta rakibi ile puanları paylaştı. Ekibimiz maçı 1-1’lik eşitlikle tamamladı.

HIZLI BAŞLADIK

BAL Ligi 12 . Grup temsilcimiz Gebzespor, dün sahasında Bozüyük Vitra ile karşılaştı. İlk yarının son iç saha karşılaşmasında rakibini ağırlayan ekibimiz, zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmaya oldukça istekli ve arzulu başladı. Taraftar desteğini de arkasına alan mor beyazlılar, karşılaşmanın henüz 12. Dakikasında Senegalli yıldızı Babacar’ın attığı harika golle öne geçerken atılan golün ardından tribünlerde büyük sevinç yaşandı.

PENALTIYA ENGEL OLAMADIK

Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkin başlayan ekibimiz ikinci gol adına rakip kaleye yüklenirken girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı. Dakikalar ilerledikçe risk alan ve daha fazla kalemize gelen Vitra da beraberlik adına kozlarını oynadı. Karşılaşmanın son bölümleri ekibimizin lehine gelişirken konuk takım karşılaşmanın 90+2. dakikasında penaltı kazanırken Hakan Demir penaltı atışını değerlendirdi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.



Refik Sıla GÜVENÇ

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Şair Orhan Veli Kanık Kandıra’da anıldı
Bizkandırayız Şiir Topluluğu Nisan ayı programında Türk şiirinde çığır açan şair “Orhan Veli Kanık”ı...

Haberi Oku