banner1036
GÜNDEM:
Sekapark ve Marina'da ışık şöleni

03 Mayıs 2017 Çarşamba 11:06

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte vatandaşların sıkça kullandıkları alanlarda aydınlatma çalışmaları yapıyor. Led lambaların kullanılarak hayata geçirildiği ışıklandırmalar Sekapark ve Marina’da bir ışık şöleni ortaya çıkarıyor.

 CAZİBESİNE CAZİBE KATTI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa’nın en büyük endüstriyel dönüşüm projelerinden biri olan Sekapark, Kocaeli’nin artık bir cazibe merkezi durumunda. Özellikle havaların ısınması ile Sekapark alanı Kocaelililerin dinlenmek için geldikleri ilk yer konumunda. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Sekapark’ta gerçekleştirdiği aydınlatma çalışmaları ile bölgenin cazibesine cazibe kattı.

 GÖRSEL ŞÖLEN

Marina bölgesine de yapılan ışıklandırmalar ile adeta görsel bir şölen oluşturuldu. Akşam saatlerinde Sekapark ve Marina monte edilen ledli ışıklandırmalar ile muhteşem bir görüntü ortaya çıktı. Işıklandırmalar vatandaşların da büyük beğenisini kazandı.

 460 ADET RENKLİ LED

Çalışmada Sekapark uçutma tepesine 200 adet korkuluklu ledli duba monte edildi. Marina sahiline ise 260 adet korkuluklu ledli duba yerleştirildi. Ledli dubalar 7 ayrı renkte ışıkla aydınlatma sağlayabiliyor.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar trafik konusunda bilinçleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkında çocuklara yönelik eğitimler devam ediyor

Haberi Oku