GÜNDEM:
Sepaş'ın Gebze sıkıntısı sürüyor

09 Şubat 2015 Pazartesi 15:56

Bazı yerlerde bu sıkıntı gözlenmezken, Gebze’deki ödeme noktasının sadece  Körfez caddesi üzerindeki bir noktada belirlemesi bir çok mahallede yaşayan vatandaşları zor duruma sokmuştu. Şimdi  8 kilometre ötedeki Gebze Yenikent’ten, Gaziler’den, Kirazpınar’dan  gelen insanlar faturalarını bu noktaya yatırmak zorunda yoksa başka yerlerde ücret farkı ödemesi ile karşı karşıya kalıyorlar. Bu hususu geçtiğimiz günlerde de buradan dile getirmiş ve sıkıntı yaşanan mahallelerin muhtarları konuyu  Aksesapağı başta olmak üzere bazı merkezi  yerlere birer ödeme noktası daha koyulması için harekete geçmişlerdi. Ancak bu zamana kadar  Sepaş’tan bu konuda bir hareket  ve gelişmenin  gözlenmediği görülüyor. Dolayısıyla Ekim 2014 tarihinden itibaren bölge insanı ödeme noktasında büyük sıkıntı çekmeye devam ediyıor. Halbuki yeni ödeme noktaları belirlenirken Sepaş bu konuda yaptığı basın açıklamasında:

“Sepaş Enerji müşterileri elektrik faturalarını, Sepaş Enerji Yetkili Hizmet Noktası tabelasına sahip tüm Faturamatiklerde hizmet bedeli adı altında ek bir ücret ödemeden yatırabilecekler. Sepaş Enerji Yetkili Hizmet Noktalarında, elektrik faturalarına ait yapılan tüm ödemeler, on-line olarak Sepaş Enerji müşteri bilgi sistemine anında yansıyacak. Otomatik ödeme talimatı ve internet bankacılığı konusunda anlaşmalı bankalar, PTT ve yetkili Faturamatik noktaları dışındaki kanallara yapılan ödemeler Sepaş Enerji güvencesinde olmayacak.” denilmişti.

ÇAYIROVA BU SORUNU AŞTI

Bu konudaki sıkıntıyı aşan ise Çayırova oldu. Çayırova ilçesinde elektrik, doğalgaz ve su ödeme noktaları aynı binada, yani İSU Şube binasının içinde yer alıyor, buradan da Çayırovalılar  hiçbir sıkıntı çekmeden yerine getirebiliyorlar.

Ödeme kanalları ile ilgili bilgiye sepas.com.tr adresinden ve 444 5 186 numaralı hattı arayarak detaylı bilgiye ulaşılabilecek.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Isuzu Servis Otoparkında Yangın: Alev Alev...
Kocaeli'de Isuzu servisinin otoparkında çıkan yangın sebebiyle minibüs ve otobüsler alevlere teslim oldu....

Haberi Oku