GÜNDEM:
TAKSİCİLERİN YANINDA !

15 Ekim 2016 Cumartesi 12:05

 

İzmit ilçesinde bir taksi şoförü geçtiğimiz günlerde para tartışması sonucu bıçaklanarak öldürülmüştü. Konu ile ilgili olarak hem öldürülen taksici Ali Özkaraman’ın çalıştığı taksi durağını ziyaret edip, hem de İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ ya soru önergesi sunan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, bu sefer de taksicilerin güvenlik sorunlarını meclis kürsüsüne taşıdı.

EVİNE EKMEK GÖTÜRMEK İÇİN

Taksicilerin can ve mal güvenlikleriyle ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet şunları kaydetti; “Büyük zorluklar içerisinde gece gündüz demeden çalışan taksi şoförlerimizin canları ve malları büyük bir tehlike altında olduğu, Kocaeli'nde bir taksi şoförünün cinayete kurban gitmesiyle bir daha gündeme gelmiştir. Ali Özkaraman isimli masum taksicimiz sırf akşam evine ekmek götürebilmek adına gece saatlerinde aldığı müşteriler tarafından katledilmiştir”

“KELLE KOLTUKTA ÇALIŞIYORLAR”

Konuşmasına taksicilerin kelle koltukta çalıştığını da ekleyerek devam eden CHP Milletvekili Hürriyet, “Meydana gelen bu acı olayda görüldüğü gibi, herhangi bir güvenlik sistemi bulunmayan taksilerde taksicilerimiz kelle koltukta çalışmaktadır. Taksici cinayetlerini önlemek, taksici esnafımızın can güvenliğini sağlamak adına çalışma yapılması, araçlara kurşungeçirmez cam ya da güvenlik kamerası takılması suretiyle kötü niyetli insanlar için caydırıcı önlemler alınması artık elzem hâle gelmiştir” diyerek taksici cinayetlerinin önüne geçilmesi için çalışmaların başlatılması gerektiğini söyledi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MARMARA BÖLGE...
TOBB Marmara Genç Girişimciler Kurulu ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ile Kocaeli...

Haberi Oku