banner1001
İLÇE HABERLERİ:
Çayırova'nın Kitap Kurtları

31 Ocak 2019 Perşembe 08:11

Eğitim kurumlarında eğitici ve eğlendirici birçok etkinlik ve aktivitelerin yanı sıra öğrenciler kitap okuma etkinlikleriyle de kendi aralarında tatlı bir rekabet ortamı oluşturarak haftanın kitap kurtlarını da belirlemiş oluyorlar.

Her hafta seçilen kitap kurtlarının çeşitli hediyelerle ödüllendirildiği etkinliklere katılan öğrenciler kötü arkadaş ve alışkanlıklardan da uzak durmuş oluyor. Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde bulunan zengin kütüphanelerde velilere yönelik de kitap okuma etkinlikleri düzenleyen yetkililer, çocuklarınıza kitap okumasını söylemeyin, sizler de kitap okuyun, onlar sizi taklit edecekler diye tavsiyelerde bulundular.

Kültür Merkezlerinde Öğrenciler Bilinçli Yetişiyor Veliler Ücretsiz Kurs Hizmetlerinden Faydalanıyor

Çocuk gelişimi, Kur’an-ı Kerim, İngilizce dil kursları, resim ve görsel sanatlar kurslarının yanı sıra bayanların gündelik yaşamda bütçelerine katkı sunacak el işi kursları da düzenleyen belediye, kadınlara yönelik tel kırma, iğne oyası, bebek örgü, karma örgü kursları da düzenliyor. Okuma yazma bilmeyen bayanlara yönelik kurslarda düzenleyen belediye, bayanların sağlıklı yaşam destek üniteleriyle de ücretsiz spor etkinlikleri de düzenliyor.

Yakın sürede ilçe halkının hizmetine sunulan Naim Süleymanoğlu ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezlerinde kadınlara yönelik el işi kurslarının devam ettiğini ifade eden yetkililer, özellikle ev hanımlarının sosyal yaşam içerisinde daha aktif olacakları kurs hizmetlerinin yanı sıra kültür, sanat ve sportif faaliyetlere katılmalarını istediler. Verilen ücretsiz kurs hizmetlerinin yanı sıra bayanlara her hafta farklı konuların ele alındığı eğitim ve sağlık seminerlerinin verildiğinin altını çizen yetkililer, “merkezlerimizde hem çocuklarımız hem de velilerimiz bilinçli bir şekilde yetişiyor” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

İş adamı fabrikadaki patlamada hayatını...
Gebze ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı beton üretim fabrikasında meydana gelen sanayi...

Haberi Oku