banner1036
İLÇE HABERLERİ:
Çiler, İlk 100' ü Ziyaret Etti!

22 Şubat 2017 Çarşamba 09:17



Yönetim Kurulu Başkanımız NAİL ÇİLER ve Genel Sekreterimiz MUSTAFA YAŞAR SEKİN “TOBB TÜRKİYE 100 ÖDÜL TÖRENİ”nde ilk 100’e giren Oda üyemiz şirketleri ziyaret ederek, gösterdikleri başarı dolayısıyla tebrik etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen  “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi – “TOBB TÜRKİYE 100 ÖDÜL TÖRENİ” nde ilk 100’e girmeyi başaran Oda üyelerimiz; Best Modüler Mobilya İmalat Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Meb Metal ve Bileşikleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Plascam Plastik Oto Cam San. Tic. A.Ş., ve Yağmur İskele İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. yöneticilerini işletmelerinde ziyaret ederek, ödüle layık görülmelerinden dolayı duyduğu sevinci paylaşan Başkanımız, Gebze Ticaret Odası Yönetimi olarak gurur duyduğumuzu belirtti.

Başarıya ulaşılmasında emeği geçen şirket yöneticilerini ve çalışanlarını Odamız adına tebrik eden ve günün anısına hediye takdiminde bulunan Yönetim Kurulu Başkanımızın ziyareti, ödüle layık görülen şirket yöneticilerinde memnuniyet yarattı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

UMSİDER YÖNETİMİ GEBZE BELEDİYE BAŞKANINA...
Uluslararası Sanayici ve İş İnsanları Derneği UMSİDER yönetimi Genel Başkan Zeki Gedikoğlu başkanlığında...

Haberi Oku