İLÇE HABERLERİ:
Darıca bizim için önemli!

17 Kasım 2016 Perşembe 10:09

 İlçe Esnaf ve Sanatkârlar Odaları ile gerçekleştirilen buluşmanın altıncısı Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımı ile Darıca’da gerçekleştirildi. Programa Vali Güzeloğlu’nun yanı sıra, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Başkanı Kemal Kaya, Darıca Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İskender Sönmez Yıldız ile Darıca Esnaf Odalarının Başkanları katıldı.

DARICA TÜRKİYE’NİN MARKA İLÇESİDİR

Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Kaya, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında; ”Darıca, Kocaeli’mizin ve Türkiye’mizin bir marka ilçesi ve bir marka şehridir. Sahip olduğu doğal güzellikleri özellikle yeni gelişme perspektifindeki çok özel ve güzel projeleri her yeni gün yeni değerler katacak ve katmaktadır. Bahsedilen projeler de peş peşe devreye girmeye başlıyor ve girecekte. İnancımız o dur ki iki günü bir olan ziyandadır. Hayatın anlamı, insanın en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Bu açıdan kişi her ne iş yaparsa yapsın kendisinden sonra kalması, hoşça anılması, hayırla yâd edilmesi geride bir eser bırakmasıyla ve kendisini hatırlatacak onu hayırla anacak bir hizmet yapmasıyla ilgilidir” ifadelerini kullandı.

“ESNAF HUZURLUYSA TOPLUM HUZURLUDUR”

Konuşmasında şu sözlere yer veren Güzeloğlu, “Darıca’ya baktığımız zaman Türkiye’nin büyük yürüyüşüne de çok büyük katkı sağlamakta, hedeflere doğru çok büyük zenginlik ve değer katmaktadır. Darıca şüphesiz bizim için çok önemli bir ilçe olmasının yanında az bilinen tarımsal özellikleri ve değerleriyle birlikte daha çok tanınmaya ve giderek sosyal alt yapılarıyla birleşmeye, kimliğini daha nitelikli ve yaşam kalitesini çok daha üst bir düzeye taşıma gayreti içerisindedir. Darıca bizim ülkemizin her bir rengini temsil ettiği bir çiçek bahçesinin tüm güzelliklerini kendinde toplayan aynı zamanda toplumsal barış ve huzur içerisindeki bir ilçemizdir. Tabi huzurun, sosyal barışın teminin de siz çok değerli esnaflarımızın sorumluluğu ve katkısı vardır. Her yerde söylediğim gibi esnaf huzurluysa toplum huzurludur, esnaf mutluysa toplum mutludur” şeklinde konuştu. Öte yandan Vali Güzeloğlu toplantının sonunda esnafın soru ve taleplerini tek tek dinleyerek gerekli birimlere talimatlarını verdi. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Kaza Yapan Futbolcu 3 Günlük Yaşam Savaşını...
Gebze ilçesinde meydana gelen kazada yaralanan Darıca Spor U18 futbolcularından Yunus Emre Savaş, 3 günlük...

Haberi Oku