banner1036
İLÇE HABERLERİ:
GTO üyelerini uyardı!

04 Ekim 2016 Salı 11:12

Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanunun 11. maddesinin 5. fıkrasına göre , Üyelerin Odalara 30 Haziran tarihine kadar olan aidat borçlarının yapılandırması şu şekilde olacak: İlgili mevzuattan yararlanmak isteyen Üyeler, GTO Muhasebe Bölümüne 31 Ekim tarihine kadar yazılı olarak başvurmaları gerekiyor.  Yasadan istifade etmek isteyip, Odaya yazılı başvuru yapan borçlu üyenin 30.06.2016 tarihine kadar olan aidat borç asıllarına isabet eden gecikme zammı, gecikme faizi alınmayacak olup iptal edilece.

FAİZLER SİLİNECEK

Aidat borçlarının asıllarını taksitle ödemek isteyen Üyeler, aidat borç asıllarının 1.taksitini 30.11.2016 tarihine kadar , kalan tutarın ise (her ayın sonuna kadar) aylık altı (6) eşit taksitte ödemeleri halinde bu alacaklara uygulanan gecikme faizi alınmayacak olup iptal edilecek.

Ödenmesi gereken tutarları öngörülen süre ve şekilde kısmen ya da tamamen ödenmemesi halinde, ödenmemiş borç asıllarına ilişkin faiz, gecikme zammı gibi fer’i alacaklar ilgili mevzuat hükümlerine göre tekrar tahsil edilecek.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
GebzeGTO
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

UMSİDER YÖNETİMİ GEBZE BELEDİYE BAŞKANINA...
Uluslararası Sanayici ve İş İnsanları Derneği UMSİDER yönetimi Genel Başkan Zeki Gedikoğlu başkanlığında...

Haberi Oku