banner1036
İLÇE HABERLERİ:
KÖŞKER'İ TOPA TUTTU!

10 Ekim 2016 Pazartesi 10:07

 CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, fitili ateşledi. Gebze Belediyesi’ne FETÖ üzerinden yüklenen Dursun, Belediye’nin himmet Belediyesine dönüştüğünü ifade ederek, eski Başkan yardımcısı Orhan Sipahioğlu’nun Darbe için emekli olduğunu ileri sürdü.

 CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve meclis üyeleri Ekim ayı Belediye Meclis toplantısını değerlendirdi. İlçe Başkanı Dursun, Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker’ e sert sözlerle yüklendi. Meclis’de Başkan Köşker’e istediği kurum ve kuruluşa 20 Bin TL-50 Bin TL arası bağış yapabilme yetkisinin verildiğini belirten Dursun, bu durumun Belediye Meclisi’ne darbe olduğunu ileri sürdü. Dursun, “Mecliste, diğer kurumlara yardım yapılması için belediye başkanına yetki verildi. Bu örtülü ödenek demektir. Bu durum şu anlama geliyor ki sayı sınırı yok, kimlere verileceği belli değil. Belediyeden talep edeceklerin resmi olmasını istedik. Bunlar netleştirilmedi. Bu tür yardımların meclisten kaçırılması doğru değil. Belediye meclisine darbe vuruldu. Gebze halkının parasının kimlere verileceği bile net değil.”dedi.

HİMMET BELEDİYESİ

Recep Dursun’un gündeminde ki bir diğer konu ise FETÖ operasyonları ve Orhan Sipahioğlu oldu. Gebze Belediyesi’nin hizmet değil, himmet Belediyesi’ne dönüştüğünü ifade eden Dursun, “Belediye’den şehit ailelerinin üzerinde yaşadıkları Belediyeye ait arsaların bedelsiz olarak verilmesini istedik ama bu talebimiz reddedildi. Hizmet yerine himmet yapmış, FETO’ya teslim olmuş Belediyenin, vatandaşlarımıza üzerinde oturduğu arsayı bedelsiz vermemesi doğru değil.”dedi.

SİPAHİOĞLU DARBE İÇİN AYRILDI

FETÖ Deniz Kuvvetleri İmamı olduğu gerekçesiyle tutuklanan Orhan Sipahioğlu konusuna da değinen Dursun, Sipahioğlu’nun FETÖ elebaşı Gülen ile beraber ortaya çıkan fotoğraflarına atıfta bulunarak, “Köşker’in özel olarak getirdiği Orhan Sipahioğlu şu anda tutuklu vaziyette. Hem kendi şirketinin, hem Belediyeye ait Marmara Uzmanların muhasebecisi Mustafa Yakın tutuklanmış durumda. Belediye’de kendisinin işe aldığı bir kaç çalışan atılmış durumda. Sipahioğlu darbe girişiminde görevli olduğu için belediyeden emekliye ayrıldı. Asli görevini yerine getirmek için bıraktı, plaketle gönderildi. Bakın Adnan Köşker’den Sipahioğlu hakkında en ufak bir şey duyamazsınız.”diye konuştu. (Ömür Kavran)

banner982
Anahtar Kelimeler
GebzeKöşker
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
Büyükşehir Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftasına yönelik Seka Kamp alanında Engelsiz Bahar Şenliği...

Haberi Oku