banner1001

Kibritin çöpünü gözünüze fazla yaklaştırırsanız arkasındaki ormanı göremezsiniz. Hakikaten de öyle değil mi? Biz FETÖ’yü gözümüze yaklaştırırken din adına nice çamlar devirenleri görmez olduk. Bundan 6-7 sene evvel FETÖ’nün “cemaat” olduğu dönemlerde bunların dini nasıl tahrif ettiklerini kaç kişi dile getirebiliyordu. Yazıp çizenler de linçi göze alarak yazıp çiziyordu. Hatta hayatlarını tehlikeye atıyorlardı. Allah korusun bir kazaya kurban gidebilirlerdi!

FETÖ din üzerinden insanlara etki eden bir yapılanma. Başlarındaki lidere mutlak itaat şart.   Onun dediği “nas” kabul edilir. O bir “kült” durumundadır. Eleştirmek kimsenin haddine değildir. O, yanılmazdır. Zaten “hoca efendi!” Allah -Peygamber ile konuşabiliyordur. Ötelerden haberler getiriyordur..vs. Bunları çoğaltmak mümkün.

Şimdi bu ve benzeri inanç ve söylemler sadece bunlara mı mahsus sanıyorsunuz? Bakınız “Badeci Şehy” olayını nasıl izah edeceksiniz mesela? Olayın detayına girmeyeceğim. Bu konuda yazılmış iki kitabı da okudum. Okuyunca dedim ki kendi kendime: İnsan bu kadar mı alçalır? İnsan nasıl bu kadar sapkın olabilir? Düşünsenize adam “tarikat” ayağıyla bir teşkilat kurmuş, erkek ve kadın müritleriyle “cinsel ilişkiye” giriyor. Okurken kanım dondu. Adam eşini getirip “sır odası” denen yerde şeyhine teslim ediyor. İçeride eşine ne yapıldığını bilerek getiriyor. Üstelik bütün bunlar dini bir ritüel olarak, “din adına” yapılıyor. Nerden mi biliyorum? Müridlerin ifadelerinden. Müridler şeyhin “tenasül uzvunu” emerek “nur çeşmesinden” içiyorlarmış! Bir de “tâbi olma” var ki   bu ikinci aşama oluyor. Tâbi olmak demek erkek ve kadın müridin şeyhi ile sır odasında ilişkiye girmesidir. Böylece “cennete gideceklerine” inandırılmışlar. Hâlâ da inanıyorlar. Adam hapiste olduğu halde dışardaki müridler bunca rezalete rağmen adama bağlılıklarını sürdürüyorlar.

 Bu nasıl bir beyin yıkama Allah’ım! Ey akıl neredesin? Allah aklını kullanmayanlara pisliği boca edeceğini söylüyor. ( Yunus10/100) İşte bu olay buna güzel bir misal. Daha ne olsun? Adam eşini, hatta annesini kendi elleriyle getirip o sır odasına teslim ediyor. Normal bir insan bunları yaşayınca el içine çıkmaması lazım.    Belki  intihar etmesi lazım. Ama nerde? Mahkeme safahatında gördük ki millet halinden memnun. Şikâyetçi olanların sayısı 3-4 kişi.

Bütün bunlar bizim toplumuzda, yaşanıyor.  Konuşması gerekenler, yazıp çizmesi gerekenler susmamalı. Maalesef yeterince tepki verilmiyor. Evin tozlarını hep halının altına süpürmeyle temizlik olmaz. Esaslı  bir mıntıka temizliği şart. “Sahte bal” satanlarla mücadele edildiği kadar “sahte din” pazarlayanlarla da esaslı mücadele şart. “Mış gibi” yapmayla olmaz.

Siz sadece FETÖ’ye odaklanırsanız işte bunları göremezsiniz. Görmek istemezsiniz belki de. Fetullah, Allah-Peygamberle görüşünce sapkın, ama beriki “x”  cemâtının filan hoca efendisi Allah-Peygamber ile görüştüğünü söyleyince keramet öyle mi? Kimsede çıt yok. Herkes ölü taklidi yapıyor.

 “Allah ete kemiğe büründü Mahmut diye göründü “ diye vaaz etmenin neresi İslam? Bu sapkınlığa kaçımız iki çift laf ettik? Ya da “Muhammed eşittir Allah” diyen zata diyeceğimiz bir şey yok muydu? Bu düpedüz şirk değil miydi? “Peygamber nasıl ilah olabilir?” diyen yok. Hıristiyanlar Hz. İsa’yı tanrı edinince sapkın bizimki “Muhammed eşittir Allah” deyince muhterem zat oluyorlar!

Şu lafa bakar mısınız? “Satranç oynayana bakmak için yanında oturanların bütün sevapları silinir” Oynamayı bırakın, oynayanın yanından geçerseniz sevaplarınızı sıfırlarsınız Allah korusun! Bu, din diye pazarlanıyor.Gülmeyin.

“Allah Rasûlü(sav) ölmedi, kabrine yaşıyor, kabrinde namaz kılıyor, hatta hanımlarıyla zevkleniyor” diye sözde vaaz edenler sapkın değil onları deşifre edenler sapkın oluyoruz iyi mi? Bundan birkaç sene evvel Kur’an’a ”viagra” muamelesi yapan zat-ı muhteremi! (isim vermeden) tenkid ettiğim için Cimer’e  şikayet edilmiştim.

 “Dünyada zahirdeki tüm olaylar bâtında evliyalar konseyi tarafından planlanıyor” diyen adam mübarek! oluyor. Hani Allah’ın ortağı yoktu. Hani kâinatın sahibi ve idarecisi Allah idi. Adam dünyadaki olacak tüm olayların bir ilahlar konseyince planlanıp icra edildiğini kusuyor ortaya. Millet de dinliyor. Gavs ve kutup inancının İslam’la bir alakası var mı? Rasulullah’ın bize tebliğ ettiği ve 23 sene yaşadığı dinde bu var mı? Yok. Olsa olsa paralel dinde vardır.

Özetin özeti: Şeytanın en sinsi yönü Allah ile aldatmasıdır. O yüzden Kur’an bu konuda bizi uyarıyor(Fatır35/5)  Dininizi kimden aldığınıza iyi bakın. Bu işin şakası yok. Ucu ahirete dokunuyor. Bir malı alırken sahte mi değil mi araştırdığınız kadar yapılan din sunumlarına da dikkat edeceksiniz. Sorgulayacaksınız, araştıracaksınız. Peşinden gittikleriniz o gün sizi ortada bırakacaklardır. Bu konuda İbrahim 14/22’yi okuyalım yeter.12.10.2019

banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934