banner1001
Konut kredisi ülkemizde bankalardan en sık talep edilen kredilerin başında gelmektedir. Kısa bir süre içerisinde uygun koşulları yerine getirerek ve bankanızı seçerek siz de konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Konut kredilerinin bankalar tarafından bu denli ön plana çıkarılmasının temel sebebi ülkemizde yer alan ekonomik gelişmelerin daha ziyade inşaat üzerine kurulu olmasıdır.
Konut kredilerinde geçerli olan masrafların en aza indirilmesi ve faizlerin de aşağıya çekilmesi ile beraber alana olan talebin artırılması için çaba sarf edilmektedir. Konut kredisinin kullanımı konusunda talep bir hayli yüksek olsa da kişilerin geri ödeme konusunda büyük bir sıkıntı çektikleri bilinmektedir. Bunun sebebi ülkemizde ve tüm dünyada yer alan enflasyon sıkıntısı ve paranın değer kaybetmesi ile açıklanmaktadır. İlerleyen günlerde durumun iyiye gidebileceği ekonomi uzmanları tarafından dile getirilmektedir.

Konut kredi koşulları nelerdir?
Konut kredisi kullanarak arsa alabilir miyim sorusu ve bunun gibi çeşitli temel sorulara yanıt olarak şu detayların göz önünde bulundurulması gerekmektedir;
-Kişilerin konut kredisi ile arsa alması söz konusu değildir.
-Kredi adında da geçerli olan konut kavramının ekspertiz sonrasında tespit edilmesi ve kayda geçilmesi gerekmektedir.
-Sadece arsa değil aynı zamanda iş yeri alımını da kesinlikle konut kredisi ile yapmanıza izin verilmemektedir.
-Arsa almak isteyen ve bunun için kredi ihtiyacı duyan kişilerin bireysel ihtiyaç kredisi almasını tavsiye ederim.
GEBZE EXPERNET GAYRİMENKUL’ÜN KATKILARIYLA…
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934