banner1001
KÜLTÜR VE SANAT:

22 Mart 2018 Perşembe 14:48

Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle düzenlenen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, özel çocuklar, aileleri ve eğitimciler katıldı. Özel çocukların özel günlerinde düzenlenen programda çocuklar doyasıya eğlendi. Palyaçolar, özel sihirbazlık gösterilerinin yanı sıra arkadaşlarının dans performanslarını büyük bir ilgi ile izlediler. Doyasıya dans eden ve şarkı söyleyen özel çocuklar gönüllerince bir gün yaşadı.


AİLELERİ DE ÖZEL

Programın açılışında selamlama konuşması yapan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, özel çocukların ailelerine teşekkür etti. Başkan Köşker, “Evet çocuklarımız özel ama onların aileleri de en az onlar kadar özel. Sizler Allah’ın seçtiği insanlarsınız. Cennet annelerin ayaklarının altında, siz özel annelerin inşallah Allah katında mükâfatınız çok farklı olacak. Allah sizlerden razı olsun. Allah sizlere kolaylıklar ihsan eylesin. Böyle güzel ve özel çocuklara sahipsiniz” dedi.


ONLAR İÇİMİZDEN BİRİ

Gebze İlçe Kaymakamı Mustafa Güler de gerçekleştirdiği konuşmasında, “

Sevgili yavrularımızı ve değerli ailelerini sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Bu güzel programda bizleri sizlerle bir araya getiren değerli belediye başkanımıza ve ekibine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Toplumumuzun yüzde 10’nu engelli bireylerimizden oluşuyor. Sevgili kardeşlerimiz, yavrularımız aslında engelli değiller, bizlerden bir farkları yok. Onları içimizden biri olarak görmeye devam ederek, destek olarak onları geleceğe hazırlayacağız. Devletimizin ve yerel de belediyelerimizin sunduğu imkanlarla bu yavrularımızın destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Çocuklarımızın bakımında en büyük sorumluluğu taşıyan annelerimize kolaylıklar diliyorum.


ÖZEL ÇOCUKLAR BÜYÜLEDİ

Rabbim her daim annelerimize güç kuvvet versin. Bu vesileyle kandilinizi de tebrik ederim” dedi. Konuşmaların ardından çocuklar kendileri için hazırlanan özel ilizyon gösterilerini keyifle izledi. Özel çocukların hazırladığı ve sahnelediği gösteriler de alkışlar eşliğinde GKM’yi dolduran protokol ve ailelerden beğeni aldı.  

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Devri Alem Belgesel Programı Yayın Akışı...
Her gün, günde 3 defa TGRT Belgesel ekranlarında yayınlanan Devri Alem belgesel programı 18-24 Mart 2024...

Haberi Oku