KÜLTÜR VE SANAT:
Karaosmanoğlu'dan Mardin'e kitap kardeşliği

27 Aralık 2016 Salı 14:36

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun önerisi ile başlatılan ve Bilgievlerinin organizasyonuyla hayat bulan çalışma kapsamında toplanan kitaplar Mardin’in Artuklu ilçesine gönderilecek. Bilgievi öğrencilerinin göndereceği kitaplarla Mardin’in iki okulunda kardeşlik kütüphanesi kurulacak.

BAŞKAN’IN KÜÇÜK DOSTLARI DESTEKLEDİ

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Bilgievleri, Başkan Karaosmanoğlu’nun başlattığı “Mardin’e Kitap Köprüsü” hareketine katkı veriyor. Öğrenciler, bugüne kadar okudukları tüm kitapları bağlı bulundukları Bilgievi’ne getirme başladı. Gelen tüm kitaplar Bilgievi eğitmenleri tarafından tek tek değerlendirilerek, kitap kumbarasında biriktirilmeye başlandı. Kitap toplama kampanyasına Bilgievi personeli de destek veriyor.

 KİTAPLAR MARDİN’E GÖNDERİLMEYE BAŞLANDI

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik sayesinde 15 Bilgievi’nde kitap toplama kampanyası başladı. Toplanacak olan kitaplar, daha sonra Mardin’in Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderilecek. Milli Eğitim Müdürlüğü kendisine ulaşan kitapları ilçedeki iki okulda kütüphane yapılmak üzere teslim alacak. Ayşe KAHRAMAN 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Sanat Akademisi Öğrencileri Türkiye'nin Gururu...
İzmit Belediyesi Sanat Akademisi öğrencileri Öykü Elvin Tuna ve Ceylin Seden Keser, Angel Voice Festival...

Haberi Oku