banner1001
MAGAZİN:
KIZINI EVLENDİRDİ

07 Kasım 2016 Pazartesi 10:50

Nezahat – Gebze Belediye Meclisi CHP eski üyesi Cihangir Orhan çiftinin güzel kızları Ümran, Ayşe – Zafer Taşdemir çiftinin yakışıklı oğulları Onur ile dünya evine girdi. Çiftin kınası Gebze’de yapıldı. Düğün İstanbul Küçükçekmece’de gerçekleşti.

Birbirinden Renkli Konuklar Katıldı

Çiftin kına gecesine CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ile ilçe yöneticileri İsmail Sungur ve Serdar Tüze, CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Esener Eşsiz ile İl Gençlik Kolları eski Başkanı Gökhan Orhan, Gebze KAI (Kars Ardahan Iğdır) Derneği Başkanı Metin Baytöre ve eski Başkanı Cemal Dursun, Gebze Kent Politikaları Geliştirme Derneği Başkan Yardımcısı Gazi Aydoğdu, Gebze Belediyesi eski meclis üyelerinden Abdullah Yılmazel ve Kemal Balcı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda konuk katıldı.

Davul Zurna İle Eğlendiler

Program sunuculuğunu Cihangir Orhan ile birlikte aynı dönem meclis üyeliği yapan Kemal Balcı üstlendi. Kına konukların Orhan ve Taşdemir aileleri tarafından karşılanması, gelin ve damadın piste gelmesi, takı töreninin ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar davul zurna eşliğinde eğlenceyle sürdü.   Selvi GEÇAL 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türkiye Yüzyılı'nın İlk Nikahlarını Kıydı
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Türkiye Yüzyılı'nın ilk nikahlarını kıydı.

Haberi Oku