banner1001
MAGAZİN:
Ünlü mankene zorla getirme kararı

18 Eylül 2014 Perşembe 17:04

Manken Tuğçe Kazaz'ın apartman girişinde unuttuğu dizüstü bilgisayarını çaldığı gerekçesiyle Kadir M. ve Murat D. adlı bireyler konusunda hırsızlık suçlamasıyla 3'er yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada mahkeme, sanıklar ve Kazaz'ın zorla getirilmesine karar verdi. 

SANIKLAR VE KAZAZ DURUŞMAYA GELMEDİ

Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde ilk celsesi görülen duruşmaya tutuksuz sanıklar Kadir M.(20) ve Murat D.(19) gelmedi. 'Müşteki' sıfatıyla mahkeme yönünden duruşmaya katılması amacıyla davetiye çıkarılan manken Tuğçe Kazaz da duruşmaya katılmadı. Duruşma savcısı, davetiye tebliğine karşın duruşmaya katılmayan müşteki ve sanıkların istikbal oturum zorla getirilmelerine karar verilmesini istek etti. 

MAHKEME SANIKLAR VE KAZAZ HAKKINDA ZORLA GETİRME KARARI

Mahkeme, müşteki manken Tuğçe Kazaz ve sanıklar Kadir M. ile Murat D.’nin istikbal oturum duruşmaya zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

  APARTMAN ÖNÜNDE UNUTTUĞU BİLGİSAYARI ÇALINDI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yönünden hazırlanan, meşhur manken Kazaz'ın şikayetçi sıfatıyla bulunduğu iddianamede, 1 Nisan 2014 tarihinde Tuğçe Kazaz'ın oturduğu apartmanın önüne geldiği ve elinde olan dizüstü bilgisayarını apartman kapısını açmak için girişteki elektrik kutusu üstünde bıraktığı belirtildi. Kazaz'ın bilgisayarını unutarak apartman içerisine girdiği takribî 20 dakika sonra geldiğinde dizüstü bilgisayarının yerinde olmadığını başkalık ettiği anlatım edilen iddianamede, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğüne bağlı görevlilerin şüphelileri apartmanın yakınında olan Kadıköy Başçavuş Sokak üstünde tedirgin halde görmeleri üstüne yaptıkları aramasında Kazaz'a ilişkin bilgisayarı şüphelilerde ele geçirdiği belirtildi. 

BİLGİSAYAR İADE EDİLDİ

Bilgisayarın, masaüstündeki bilgilerden Kazaz'a ilişkin olduğunun saptandığı ve iade edildiği kaydedilen iddianamede, iki şüphelinin ortak devinim ederek bilgisayarı apartmanın elektrik kutusu üstünden aldıkları ve satmak isterlerken görevli memurlarca yakalandıkları anlatıldı. Kadir M. ve Murat D. adlı bireyler konusunda hırsızlık suçlamasıyla 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türkiye Yüzyılı'nın İlk Nikahlarını Kıydı
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Türkiye Yüzyılı'nın ilk nikahlarını kıydı.

Haberi Oku