POLİTİKA:
Bu tablo mutlu ediyor!

05 Ekim 2016 Çarşamba 10:45

 Dördüncü kez bir araya gelen 7 siyasi partinin İl başkanı, daha sonra Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldi.

  İlimizde 7 partinin il başkanları dördüncü kez bir araya geldi. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası oluşan Yenikapı ruhu Kocaeli’de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Toplantısının ardından yedi partinin il başkanı toplantıda görüşülen konuları anlatmak amacıyla Vali hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

 GÜZELOĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile görüşen başkanlar mağduriyetler konusundaki temennilerini iletti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan vali Güzeloğlu şu ifadeler yer verdi: “Ülkemiz adına Kocaelimiz de sergilenen bu birlik ve berberliğin birlikte insanımıza ilimize ve ülkemize dönük hizmetlerin ve yapılan tüm hizmetlerin iyiye ve güzele taşınması adına bu buluşmanın örnek ve çok özel bir buluşma olduğunun altını çiziyorum.

 AYNI HIZ VE HEYECANLA

Devletimize, demokrasimize ve değerlerimize yönelik her konuda sayın başkanlarımızın temsil ettiği bütün vatandaşlarımızın ortak bir duruşunun en güzel örneğini 15 Temmuz’da demokrasimize kast edenlerle varlık ve bekamızı tehdit edenlerin karşısında olduğu gibi bugün de ve yarında çok güçlü bir şekilde, aynı hız ve aynı heyecanla var olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.

ÖNEMLİ BİR DEĞER

Tıpkı kent bayramlaşmasında olduğu gibi tüm platformlarda bu birlikteliğin devam etmesinin bizim için önemli bir değer olduğunun da altını çizdik.  B u perspektifte bu konulara ve kentimizdeki sorunlara yaklaşacağız. Ben bu yaklaşımın son derece yapıcı, kalıcı ve sonuç alıcı olduğuna dair inancımı tekrar belirtmek istiyorum. Temel konularda devam eden projelerde bundan sonraki perspektifte biz sayın başkanlarımızla iş birliği içerisinde olmaya, onları bilgilendirmeye, kent hakkında aydınlatmaya devam edeceğiz. Bu duygularla bu işbirliği ve anlayış için çok teşekkür ediyorum.”

BU GÜZEL TABLO VATANDAŞIMIZI ÇOK MUTLU EDİYOR’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, siyasi partilerin il başkanları ile bir araya geldi. Başkanlık makamında siyasi partilerin il başkanlarını ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, kenti yakından ilgilendiren Tramvay, MİA ve evsel atıkları bertaraf edecek tesis hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İL BAŞKANLARINA SUNUM YAPILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret eden

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlugül, yerel hizmetlerin oluşmasında fikir paylaşımının önemi bir kaz daha ifade ettiler. Görüşmede kenti yakından ilgilendiren projeler hakkında il başkanlarına ve siyasi partilerin yetkili isimlerine sunum yapılması kararı da alındı.

 “VATANDAŞIMIZ BU TABLODAN ÇOK MUTLU OLUYOR”

Siyasi partilerin il başkanları, Kocaeli’ye yapılacak her güzel proje için desteklerini bir kez daha ifade ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, “Bu güzel birliktelik siyasetin en güzel kısmıdır. Vatandaşımızın ve siyasi partilerin tabanındaki sağduyulu insanlarımız, bu tablodan çok mutlu oluyorlar” diye konuştu. Tramvay projesi konusunda bilgi de aktaran Başkan Karaosmanoğlu, “Tramvay yolunun altındaki tüm altyapıların yerlerini değiştiriyoruz. Bu kolay bir iş değildir. İnşallah hatların tamamlanmasının ardından test sürüşlerine başlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

banner982
Anahtar Kelimeler
GazetePolitikaGebze
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Körfez Belediye Meclisinde Koltuk Gerginliği
Körfez Belediyesi'nin mayıs ayı meclis toplantısında gergin anlar yaşandı

Haberi Oku