banner1001
SAĞLIK:
Organ Bağışına Destek

14 Aralık 2018 Cuma 09:18

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin organ bağışı kampanyası aralıksız devam ediyor. Geçen hafta Kocaelispor Stadı’nda açtığı organ bağışı stantlarıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek büyük yankı uyandıran Kocaeli Devlet Hastanesi, bu kez de Kocaeli Adliyesi’nde stant açtı. Kocaeli Barosu’nun katkılarıyla açılan standa baroya kayıtlı avukatlar başta olmak üzere çok sayıda adliye personeli ve vatandaş organ bağışında bulunarak destek verdi.

Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir düzenlenen kampanya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Organ bağışı çok önemli. Organlarımızın toprağa değil umutla bekleyen kişilere verilmesi hayata bağışlanması gerekiyor. Hayata dair umut olmak üzere bu kampanyaya destek verdik, destek olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Hastane olarak organ bağışı konusunda çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirten Kocaeli Devlet Hastanesi Organ Bağışı Birim Koordinatörü Melek Çetinkaya, “Çalışmalarımız neticesinde olabildiğince çok hastaya fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir başta olmak üzere bağışta bulunan tüm avukat ve adliye çalışanlarına gösterdikleri yoğun katılımdan dolayı teşekkür ediyoruz. Unutmamalıyız ki hayatta iken bırakacağımız en güzel miras yapacağımız organ bağışıdır." sözlerini dile getirdi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Acilin 'anne' şoförleri
Kocaeli'de kadın ambulans şoförleri ölüm ve kalım arasındaki ince çizgide adeta zamana karşı yarışıyor....

Haberi Oku