banner1001
SİYASET:
Büyükakın Gençlerle Buluştu

12 Aralık 2018 Çarşamba 09:36

Seçim çalışmaları dolayısıyla yoğun gündemi arasında öğrencilere zaman ayıran Büyükakın, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Hayatta önceliklerin iyi belirlenmesi gerektiğini ifade eden Büyükakın, “Hayatta telafisi olmayan tek şey zamandır. Zamanı iyi kullanmalı, yaptığınız işin en iyisi olmaya çalışmalısınız. Yerli ve milli olmak bunu gerektiriyor. Vatanına milletine bağlı insanlar, yaptıkları işlerde iyi olmalıdır. Çünkü dünyada iyi ve kötü arasında süren bir mücadele var ve bu mücadelede iyinin kazanması için gençlerin enerjisine ihtiyacımız var” dedi.

 

“DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR DİYEREK BU ZULME KARŞI ÇIKIYOR” 

TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut ve AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın da yer aldığı ziyarette, toplumun ortak paydası için iyiliğin yaygınlaştırılması gerektiğini aktaran Büyükakın, “İnsan olarak iyilik ve kötülük mücadelesinde nerede durduğumuza çok dikkat etmemiz gerekiyor. Dünyada bir çıkarlar çatışması sürüyor, yeni enerji kaynakları için mücadele eden büyük devletler, başka yerlerde süren zulümlere kulaklarını tıkıyor. İşte bu yüzden mazlumların sesi olan Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan “Dünya 5’ten büyüktür” diyerek bu zulme karşı çıkıyor. Onların oyunlarını bozmaya çalışan bir Türkiye’ye karşı bu ülkelerin arkasında olduğu 15 Temmuz darbe girişimini yaşadık” diye konuştu.

 

“DÜNYAYA MODEL OLACAK İŞLERE İMZA ATACAĞIZ” 

Bugüne kadar Kocaeli’nde çok önemli başarılara imza attıklarını da hatırlatan Büyükakın, “Kocaeli olarak model belediyecilik anlayışımız, daha sonra ihdas edilen 30 Büyükşehir Belediyesi ile sürdürülüyor. Ancak önümüzdeki dönemde AK Parti Belediyecilik anlayışını daha da öteye taşıyacak, dünyaya model olacak işlere imza atacağız” ifadelerini sarf etti. Büyükakın ayrıca, bunun için dünya ki eğilimleri dikkate alacak çalışmalar yürüteceklerini, gençlerin tüm bu süreçlere aktif olarak katılması istediğini kaydetti. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Darıca Hükümet Konağı’nda çalışmalar...
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatını inceleyerek...

Haberi Oku