SİYASET:
Erbakan'a vefasızlığa tepki!

03 Ekim 2016 Pazartesi 09:27

Geçtiğimiz hafta gündeme taşıdığımız Tavşanlı Köyü’nde Erbakan Hatıra Ormanı’nda yaşanan saygısızlığa Saadet Partisi sessiz kalmadı.

Gebze İlçe başkanı Necati Korkmaz, “Hatıra Ormanındaki çirkin hafriyat görüntüleri Erbakan Hoca’nın hatırasına karşı bir saygısızlık niteliği taşımaktadır.”dedi.
Gazetemizin geçtiğimiz hafta gündeme getirdiği Tavşanlı Köyü’nde ki Erbakan hatıra Ormanı’na saygısızlık haberi üzerine Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, skandalı yerinde inceledi. İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Erbakan Hatıra Ormanı’na giderek yapılan vefasızlığı inceledi. Hatıra Ormanı’nda ki duruma tepki gösteren korkmaz, “Tavşanlı köyünde bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hatıra Ormanındaki çirkin hafriyat görüntüleri Erbakan Hoca’nın hatırasına karşı bir saygısızlık niteliği taşımaktadır.”dedi.

MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER TEPKİLİ

Yapılan saygısızlık Milli Görüşçüler tarafından şiddetle eleştirilirken, başta İlçe Başkanı Necati Korkmaz olmak üzere Gebze’deki Milli Görüş camiasınca Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sorumsuzca hareket ettiği belirtilerek bu yaklaşımın Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın hatırasına karşı vefasızlık ve büyük saygısızlık olarak dile getirildi. Görüntülerdeki hafriyat çirkinliğine karşı ortaya konan tepkilerin haklı olduğu gözlemlenirken buradaki sorumsuzluğun bir an önce sonlandırılması ve gerekli özenin gösterilmesi istendi.

BÜYÜKŞEHİR’E TEPKİ GÖSTERDİ

Başkan Korkmaz, Prof. Dr. Necmettin Erbakan hatıra ormanındaki bu çirkin görüntülerin merhum Başbakan Necmettin Erbakan’a karşı yapılan vefasızlığın olduğunu belirterek, “ Sürekli ağaç edebiyatı yaparak doğal alanlara karşıda ne denli özensizlik yapıldığı ortada. Bu durum Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin doğaya karşı ne derece ilgili olduğunu göstermektedir.”dedi.  Korkmaz konunun takipçisi olacaklarını belirtti. (Ömür Kavran)

banner982
Anahtar Kelimeler
ErbakanGebzeGazeteTepki
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku