SİYASET:
Erdoğan: 'Kocaeli, bende sizinle gurur duyuyorum”

13 Nisan 2023 Perşembe 16:06

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Programı 11 Nisan’da Ankara Spor Salonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koordinesinde, AK Parti teşkilatlarının yoğun katılımı ile gerçekleşti. 11 Nisan gecesi programa katılım sağlamak amacıyla Kocaeli’den yola koyulan Kocaeli Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan övgüler aldı.


“SANDIKLARI PATLATIYOR MUYUZ?”

“Kocaeli seninle gurur duyuyor” tezahüratlarına sessiz kalmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kocaeli, bende sizlerle gurur duyuyorum. 14 Mayıs Kocaeli’de ne diyor? EvelAllah, Kocaeli’de sandıklar patlayacak mı?” diyerek gençlere seslendi. 


“KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİNİ DE AÇIYORUZ”

Programda Kocaeli Şehir Hastanesi’nden bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Biz ise işte bu hastanelerimiz ile de yetinmedik. Ankara’da Bilkent’i kurduk mu? Yetmez dedik ve hemen ikinci bir dev şehir hastanesini yine Ankara’mızda kurduk. Bütün bunlar halkımız ve insanımız için. Şimdi Kocaeli’nin Şehir Hastanesini de açıyoruz. Haberiniz var mı? İzmir’i de açıyoruz haberiniz var mı? Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

KOCAELİ HER ZAMAN Kİ YERİNDE

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen programda Kocaeli Gençlik Kolları her zaman olduğu gibi tribünün sol yanında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tezahüratlarını eksik etmedi. Program boyunca tribünde teşkilatıyla tezahürat atan Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan, “Yine ve yeniden, Cumhurbaşkanımıza destek olmak için geldiğimiz Ankara’dan, Kocaeli’mize övgüler ile dönüyoruz.  Cumhurbaşkanımız, açıklamış olduğu seçim beyannamesi ile gençlerimize vermiş olduğu desteği bir kez daha görüyoruz. 14 Mayıs günü son oy açılıncaya dek sandıklarımızın başında durarak tabiri caiz ise sandıkları patlatacağız. Sözümüz söz, doğru adam, doğru zaman, durmak yok yola devam” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku