SİYASET:
Hangi Projeye Destek İstedi?

17 Aralık 2016 Cumartesi 14:42

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve ekibi, Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu' nu makamında ziyaret etti. Dursun ve ekibi, gerek Gebze ile alakalı gerekse parti çalışmalarıyla ilgili Genel Merkez’de önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, Genel Başkan yardımcılarıyla da görüşen Dursun, önemli temaslar gerçekleştirdi. Dursun, “CHP Gebze İlçe Örgütü olarak üyeleri hanelerinde ziyaret ettiğimiz mahallelerle ilgili veri çalışması ve raporları teslim ettik.”dedi.


MAHALLE ÇALIŞMALARINI İSTEDİ


Genel Başkan ziyaretiyle alakalı değerlendirmelerde bulunan Recep Dursun, “CHP Gebze olarak 2017 yılı ocak ayı sonunda yapmayı planladığımız önemli bir projede desteklerini talep ettik. Bizleri kırmayacağını ifade etti. Çok mutlu olduk. Bizleri makamına kabul edip dinlediği, projemize verdikleri önem ve desteklerinden dolayı kendilerine örgütümüz adına çok teşekkür ederiz. Bu gelişmeyi ayrıntıları ile yakında Gebze kamuoyu ile paylaşacağız.

Bu buluşmada bizleri yalnız bırakmayan, yardım ve desteklerini sunan Kocaeli Milletvekillerimiz Fatma Hürriyet Kaplan ile PM üyesi Haydar Akar'a teşekkürlerimizi iletiyoruz.”dedi.


GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINA ANLATTI


Görüşmeleri Genel Başkan ile sınırlı tutmayıp Genel başkan yardımcılarıyla yaptığı görüşmeler hakkında da bilgi veren Dursun, “CHP Genel Merkezinde genel başkanımızı ziyaretinden önce ilk görüşmemizi, Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili ve parti meclisi üyemiz Tekin Bingöl ile yaptık. Örgütümüzün üyeleri hanelerinde ziyaretle ilgili yaptığı mahalle çalışmalarına dair veri ve sonuç raporlarını kendilerine ilettik. Samimi ve aydınlatıcı görüşmeden sonra partimizin Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi. Avukat Ali Hikmet Akıllı' makamında ziyaret ettik.

Sıcak karşılaşmalarından dolayı Tekin Bingöl ile Ali Hikmet Akıllı beyefendilere örgütümüz adına teşekkür ederiz.”dedi. Ömür KAVRAN

banner982
Anahtar Kelimeler
ProjeZiyaretKocaeli
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku