banner1001
SİYASET:
Karaosmanoğlu'ndan 24 Haziran teşekkürü

27 Haziran 2018 Çarşamba 09:39

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçiminin ardından AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.  Karaosmanoğlu ayrıca, AK Parti’nin ittifak yaptığı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanlıklarına bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Türkiye’nin çok önemli seçimi geride bıraktığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bu başarının yakalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İttifak içerisinde olan MHP’ye ve BBP’ne gönül vermiş kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum” açıklamalarını yaptı.

 

“HİZMET SİYASETİMİZE HEP BİRLİKTE DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda bitmesinin dünyaya net bir mesaj olduğunu da dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Öncelikle Kocaeli halkına ve milletimize çok teşekkür etmek istiyorum. AK Parti ailemizin kadın ve gençlik kollarına, il ve ilçe teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, sandık müşahitlerimize velhasıl emeği geçen herkese bu yakalanan başarıdan dolayı teşekkür ediyorum.Hizmet siyasetimize hep birlikte devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

 

“YENİ DÖNEM ÜLKEMİZ, MİLLETİMİZ VE İNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN”

24 Haziran seçimlerinin galibi demokrasidir, millî iradedir ve milletimizdir vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kazanan millî irade olmuştur. Kazanan Türkiye, Türk milleti ve bölgemizdeki tüm mağdurlar ile dünyadaki tüm mazlumlar olmuştur. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşımızın huzurunu ve refahını inşaallah daha ileriye taşıyacağız.  25 Haziran itibarıyla Türkiye için yeni bir dönem başladı.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

MHP VE BBP’Yİ ZİYARET EDEREK İTTİFAK NEDENİYLE TEŞEKKÜR ETTİ

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimimde AK Parti’nin ittifak yaptığı MHP ve BBP İl Başkanlıklarını da ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, burada parti temsilcileriyle de bir araya geldi.  Büyük Birlik Partisi’nde (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar tarafından karşılanan Karaosmanoğlu, seçime katılım oranının yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti burada da ifade etti.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Darıca Hükümet Konağı’nda çalışmalar...
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatını inceleyerek...

Haberi Oku