SİYASET:
Saadet Bayramlaşmasını Büyük Bir Çoşku İle Gerçekleştirdi.

22 Nisan 2023 Cumartesi 12:45

Saadet Partisi Kocaeli ev sahipliğinde gerçekleşen programa TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Milletvekili Adayları Millet İttifakı temsilcileri, SKM Başkanları ve partililer ve vatandaşlar katılım sağladı.

Mutlu, Birliğimizi, beraberliğimizi asla bozmayacağız

‘’Evet bizim için farklı bir seçim süreci. İlk defa farklı bir siyasi parti amblemi altında seçimlere giriyoruz. Ama biz bunu daha önce de yaşadık. Erbakan hocamızın geçmişteki uygulamalarında biz bu millete hizmet anlamında hangi fırsatı yakaladıysak bunu bir şekilde değerlendirdik ve bu hizmeti gerçekleştirdik. 1974 yılını hala bu ülkenin insanları hayırla yad etmektedir. Biz çok büyük hizmetleri birlikte gerçekleştirdik. Birliğimizi, beraberliğimizi asla bozmayacağız. Hep birlikte aynı geminin içerisindeyiz. İyilikler de bizim için sıkıntılı süreçlerde bizim için. O yüzden hiç kimseyi ötekileştirmeye hakkımızın olmadığını düşünüyorum. Bu dileklerle iyi bayramlar diliyorum" dedi.

Haydar Akar, Türkiye’nin İkinci Yüzyılını Kurtaracağız.

Partilerimizin liderleri ülkeyi düşünen, gençlerin geleceğini düşünen liderler, başta sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere millet ittifakı genel başkanları Türkiye'nin ikinci yüzyılını kurtarmaya karar verdi. Böyle bakmak lazım. Geçmişte birbirilerimizi suçladık. İdeolojik olarak suçladık. Yaşam tarzlarımız için suçladık. Bir araya gelmedik. Sadece iktidar olabilmek için zaman zaman bir araya geldik. Ama bu farklı bir şey. İlk kez Türkiye'de çok partili sisteme geçtikten sonra milliyetçisi, muhafazakarı, sosyal demokrasi, bütün renkler bir araya geldi.

Fatma Kaplan Hürriyet, Bayramımız Mübarek Olsun.

Allah hayırlı bayramlar geçirmeyi nasip etsin. Ülkemiz zor günler yaşıyor. Türkiye'nin dört bir tarafında ne yazık ki uzun zamandır afetlerle insanlarımız büyük sınavlar veriyor. İnşallah bu afetlerin yaralarının sarıldığı, bu dayanışmanın en had safhada yaşandığı çok daha güzel bayramlara uyanmak dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hepinize nice nice bayramlar diliyorum. Bayramınız mübarek olsun.


Milletvekili adaylarının konuşmasından sonra bayram tebrikleri ile program sona erdi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Saadet Partisi
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku