SİYASET:
Tek Millet, Tek Devlet!

13 Haziran 2016 Pazartesi 09:53

İftar programına çok sayıda daveti katıldı. Programa katılanlar arasında; AK Parti STK’lardan sorumlu genel başkan yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve partililerle çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.

 BEREKET AYI

Ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Ramazan ayı bereket ayı. Bu ramazan ayının ülkemize hayırlı olmasın diliyorum.  Bizle bir söz vermiştik aldığımız oyla şımarmayavcağı demiştik. Bizler seçimlerden sonra da STK’larımızı ziyaret ettik. Sorunlarını dinleyip sohpet ettik. Rabbim her zaman Tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet olmayı her zaman nasip etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

 BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Milleti merkeze alan, milletin hayalleri ve umutları önünde yürüyen bir samimiyetle siyaset yapan bir parti olarak 14 yılımızı doldurduk. Bu ülkenin yarınlarını bugünden daha iyi yapabilmek için uğraşıyoruz. Daha önemli ve büyük hedeflerimiz var. Ülkemizi ve milletimizi o güçlü medeniyet yoluna taşımak gibi bir amacımız var. Bütün bu mesafeleri birlikte kat ettik. Sırtımızı hem millete hem de STK ‘ara dayadık.

 KOCAELİ MARDİN’E DOKUNACAK

Bu milletin kaderiyle oynamak isteyenlerle mücadele ettik. Bu milletin büyük millet olmasını hazmedemeyenlere karşı birlik ve beraberlik içinde bu mücadeleyi yürütmek zorundayız. Tek vatan, tek vatan, tek millet, tek devlet diyerek büyük bir mücadele içindeyiz. Terör örgütü inşallah bu devletin içinden çıkacak. Önümüzdeki günlerde en önemli çalışmamız Diyarbakır’da Mardin’de Şırnak’ta Siirt’te mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermeye çalışacağız. Kocaeli ilimiz inşallah Mardin’deki o güzel insanlara dokunacak. Ramazanın en büyük özelliği birbirimizle imkanlarımızı paylaşabilmektir.”
banner982
Anahtar Kelimeler
Tek Devlet!Tek Millet
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku