SİYASET:
Ulaşım zammına tepki!

01 Ekim 2016 Cumartesi 11:44

CHP Gebze Gençlik Kolları ulaşım zammına tepki koyarak ulaşım zamlarının iptali için Cuma pazarı girişinde stant açarak vatandaşlardan imza topladı. CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Esener Eşsiz ve partililer vatandaşlardan imza toplayarak ulaşım zammının geri çekilmesi adına imza toplarken Gebzeli vatandaşlar imza vererek stanta destek verdi.


Ulaşım zammıyla alakalı açıklama yapan İlçe Başkanı Recep Dursun, “ 15 temmuz darbe girişiminin engellenmesi ve demokrasiye sahip çıkılması için halkı sokağa nöbete davet eden yöneticiler; Günlerce demokrasi nöbeti için kent meydanlarına ücretsiz ulaşım sağlayan belediye; Nöbetin tamamlanmasının hemen ardından ulaşım ücretlerini 2,00 Tl'den %15 zam yaparak 2,30 Tl'ye çıkartmıştır.”dedi.


GERİ ALINMALI

Ulaşıma yapılan zammın geri alınmasını isteyen Dursun, “Emekçiye yoksula ücret artışlarında cimri davranan iktidar, mesele ulaşım zammına gelince pek cömert davranmıştır. Bu zammı Kocaeli halkına sormadan yapan belediye; Adeta demokrasi nöbeti tutanları ve yoksul halkımızı cezalandırmıştır. Haksıź ve kar amacı güden ve vatandaşları mağdur eden bu zammın derhal geri alınmasını talep ediyoruz. Bu bağlamda, CHP Gebze İlçe Başkanlığı Gençlik Kollarınca Kocaeli Belediyesince yapılan ulaşım zamlarının geri alınması için başlatılan imza kampanyasına tüm halkımızı davet ediyoruz.”dedi. (Refik Sıla GÜVENÇ)

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku