SİYASET:
'Ülkemize ve şehrimize gönül bağı ile bağlıyız”

06 Mart 2015 Cuma 09:52

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yücel Nazlı Gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Yücel Nazlı yaptığı açıklamada:  “Gebze Tepemanayır’dan, Çayırova’nın Balçık, Dilovası Köseler’den Darıca’sına,  Körfez Sevindik’li den, Kartepe Nusretiye’ye, Başiskele Yuvacık’tan,  Gölcük Hamidiye, Karamürsel karaahmetli’den Kandıra Bağırganlı’ya Kocaeli’nin ismini saymadığım tüm köyleri yakından tanıyan, ve diğer ilçe ve köylerle Kocaeli ile bizler bir bütünüz. Nasıl ki kendimiz, ailemiz ve sevdiklerimiz için hayallerimiz varsa, şehrimiz içinde hayallerimiz var Bende bu hayallerimi gerçekleştirebilmek ve millete hizmet yolunda Gebze’de 26 Yıllık Mali Müşavirlik Mesleğimin ve 2004-2009 yılları arası 5 yıllık İl Genel Meclis üyeliği, 13 yıldır benim için bir okul olan AK Parti de ve Akademik programlara katılarak yakından takipçisi olduğum Türkiye ve Dünya siyasetinde edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimi Yeni Türkiye ‘nin vizyon ve misyonunu devam ettirmek için kullanmak, 2023,2053,2071 hedefi için Halka Hizmet Hakka Hizmet anlayışı ile ‘ekip ruhunda’ meclise taşımak istiyorum" dedi

HER ZAMAN PARTİMİN YANINDAYIM

Yücel Nazlı Sözlerine şöyle devam etti; “Gebze Türkiye’nin mozaiği. Çeşitli etnik köken, mezhep ve dini inanç farlılıklarının hakim olduğu yerlerde, kardeşlik, barış ve hoşgörüyü temel alan bir hizmet anlayışını "Hayatım boyunca milletin temsil ettiğimiz AK Parti adamı olmaya gayret ettim. Vekil olsak da olmasak da halkımızın içinde, partimizin yanında olacağız. Dava adamı olma sorumluluğunu her zaman bir yaşam biçimi olarak gördük. Nihayetinde her şey yüce Rabbimizin takdir ve nasibindedir"

"Sayın Cumhur kanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023 hedeflerini, Sayın Başbakanımız Hocamız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun   AK Parti’de edindiğim tecrübeleri bir ekip ruhu ile  "Vekillik görevini sadece temsil makamı olarak görmekten öte, halkın arasında sizlerle birlikte çalışmak düsturumuz olacaktır.  İlk olarak siyasete 1999 yılında Kocaeli Bağımsız milletvekili adayı olarak girdim  o günkü şartlarda Türkiye’nin koalisyon kurulan dönemini hepimiz hatırlamaktayız. Daha sonra  AK Parti’nin kuruşundan bu yana partinin içinde yer aldığını söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yücel Nazlı, “2011 genel seçimlerinde AK Parti’den yine Milletvekili aday adayı olmuştum. O dönem bize listede yer almak nasip olmadı. Listede yer almadığım için ise partimi hiç küsmedim ve partimden kopmadım. Geçen 4 yıllık zaman zarfında partimin çok daha iyi yerlere gelmesi için her zaman çalışma içerisinde oldum. AK Parti’de 13 yıldır siyaset yapıyorum. 13 yıllık siyasi hayatımda AK parti benim için siyaset okulu oldu. 26 yıllık meslek hayatında ve 13 yıllık partimden elde ettiğim birikimlere güvenerek bu dönemde de Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim’ dedi.

BÖLGEMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUM

AK Parti’de il genel meclisi görevinde de bulunduğunun altını çizen AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yücel Nazlı ‘Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası başta olmak üzere tüm Kocaeli’yi yakından bilen birisiyim. Gerek ailem, gerek meslek grubu arkadaşlarım ve çevremden aday adaylığı konusunda ciddi destekler gördüm. Kendileri bana çıktığım bu yolda büyük destek oldu. Bende onların bana vermiş olduğu destekle AK Parti çatısı altında önemli hizmetlere imza atmayı hedefliyorum.’ dedi.

 “SONUÇLAR NE OLURSA OLSUN”

1 Mart Muhasebeciler günü ve 1 Mart’ta gerçekleşen temayül yoklamasına teşkilatımızın % 92 katılımla büyük ilginin olduğunu, teşkilatlarımızın kuruluştaki gibi aynı heyecanı taşıdığını söyleyen Yücel Nazlı, “Temayüllerimize partili arkadaşlarımız bizlere büyük bir ilgi gösterdi. Şölen havasında geçti. Temayülde bizlere gösterilen ilgi ve alakadan dolayı bütün teşkilatta bulunan arkadaşlara ve emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum. Temayül ve çıkacak sonuçlar ne olursa olsun, beraber yine hareket etme olgusu içerisinde olacağız’ dedi

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Kamuoyu yoklamalarına yönelik çalışmalar yaptıklarını söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yücel Nazlı, “Gerek esnaf, sivil toplum kuruluşlarını, ziyaret ederek gerekse teşkilattaki arkadaşları belediye başkanlarımızı ziyaret ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Nasip olurda 11 kişilik aday listesine girdiğimizde teşkilatlarımızla birlikte SKM tarafından belirlenen program çerçevesinde çalışmalarımızı devam edecektir.. Listeye giremediğim takdirde partime küsme gibi bir durumun olmaz. Aday gösterilen arkadaşlarımızın başarısı için adaymış gibi çalışmalarımıza devam edeceğim. Ben Ak Parti’nin neferiyim” dedi

TÜM ARKADAŞLARIMIZ BU GÖREVE LAYIK

7 Haziran seçimlerinde Değerli Bakanımız ve milletvekili arkadaşlarımız tekrar aday adayı oldu diyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yücel Nazlı, “ Kocaeli’nde bulunan AK partili 7 Milletvekilimiz bugüne kadar çok önemli çalışmalara imza attı. Kocaeli’nde 72 arkadaşımız bu göreve talip oldu. Her bir arkadaşımız da bu görevi başarı ile yapacak kriterlere sahip. Bizim bu listede yer alıp almayacağımız Rabbimizin takdirine kalmış, ancak şu bir kesin AK Parti Kocaeli’nden Milletvekili aday adayı olan tüm arkadaşlarımız bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum.” dedi.

DÜNYA’DA ÖRNEĞİ GÖRÜLMEMİŞ BİR DURUM

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar oylarını katlayarak artıran bir parti olduğunu söyleyen Yücel Nazlı ‘Bu dünyada örneği görülmemiş bir durum. Hem iktidar olup hem de oyları artırmak çok kolay bir durum değil. Bu başarının en büyük mimarı AK parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibidir.  Yeni Türkiye yolunda 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşacağız.   Bu başarı ekip içinde yer almamız bizim için büyük onur olacaktır.

 Bu süreçte Kocaelili Ak gönüllü kardeşlerimizin dine, ülkemize ve millete hizmet için çıktığımız yolda bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Türkiye’yi daha ileriye taşımak için desteğinize ve duanıza talibim. Rabbimden bu süreci bizler ve memleket için hayırlara vesile kılmasını niyaz ediyor, Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Aday adaylığım şahsım, ailem, Kocaeli ve Türkiye için hayırlara vesile olsun.  ” Şeklinde konuştu.

YÜCEL NAZLI KİMDİR?

        1965 yılında Gümüşhane’de doğdu. 1982 yılında ailesi ile birlikte Çayırova’ya yerleşti. On Kardeşin sekizinci çocuğu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi- iktisat bölümünü 1987 senesinde iktisatçı olarak Lisans Diplomasını aldı. Marmara Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu Müfettişlik ve Hesap Uzmanlığı ve ileri derecede İngilizce kursuna katıldı. 26 yılından beri Gebze’de S. M. Mali Müşavir ve (KGK) Bağımsız Denetçi olarak kendi ofisinde faaliyetini sürdürmektedir..

Türkiye siyasetini ve koalisyon dönemlerine tanık olarak, 1999 yılında Kocaeli Bağımsız Milletvekili adayı oldu. Bir çok Sivil Toplum kuruluşlarının bazıları ise Gebze Gümüşhaneliler Derneği Y. Kurulu ve D.Kurulu üyelikleri, 1999- 2000 Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Y.Kurulu Bşk. Yrd, Denetim Kurulu üyeliği, 1996-1998 Kocaeli S.M.M. M. Odası Gebze Temsilciliği, Ankara 1989-2008 yıllarında TÜRMOB Ankara Delegeliği ve Kocaeli S.M.M. M Odası meclis üyeliği görevlerinde bulundu. etmekte ve Adli Bilirkişilik yapmış olup, Kocaeli Mali Müşavirler Meslekte Birlik Derneği üyesidir.    

2004-2009  yıllarında Kocaeli AK PARTİ Kocaeli İl Genel Meclis Üyesi, 2004-2005 İl Genel Meclisi 2’ nci Başkanı, 2005–2006 Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı ve üyeliği, 2006 Denetim Komisyon Başkanlığı,  2006–2007 İl Daimi Encümen üyeliği, Milli Eğitim Komisyon üyeliği görevlerinde bulundu. Kocaeli AK PARTİ Kocaeli Siyaset Akademisi 2009 -2010 başta olmak üzere,2008-2009 Bahçeşehir  Üniversitesi Siyaset Akademisi 4, Siyasi kampanya Metotları (Doç. Dr. Yalçın Akdoğan hocanın sunumu ile) 2009 Şubat-Mart  Bahçeşehir  Üniversitesi Siyaset Akademisi  Washington ‘Siyaset Okulu’ Programı, 2009-Mayıs Küresel Güç Politikaları ve Global Liderlik, Diplomat Okulu gibi, Başkanlık sistemi olmak üzere, Türkiye ve Dünya siyasetini yakından takip ederek  sertifikaları almıştır.  İngilizce bilmekte Evli olup, Üniversite okuyan bir erkek çocuğu babasıdır.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku