SİYASET:
Vali Yavuz'dan KOTO ailesine teşekkür:  Gurur ve onur duyuyorum

13 Nisan 2023 Perşembe 16:18

Kocaeli Ticaret Odası’nın iftar programı bu yıl komite ve meclis üyelerinin katılımıyla Seka Bahçe’de gerçekleşti. KOTO Başkanı Necmi Bulut’un, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Murat Barış, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ömer Efe, Yusuf Ziya Uludüz, Abdurrahman Çuhadar, Abdurrahman Kaya, Hızır Fatih Sarıoğlu, Yıldırım Yılmaz ve Tahsin Can Kuşkan ile birlikte ev sahipliği yaptığı programa; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Vergi Dairesi Başkanı Dr. Osman Eşgin, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ulvi Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Ünlü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Levent Küçük, İl Müftü Yardımcısı İsmail Gülşen ve seçilmiş Oda organ üyeleri katıldı. 

BAŞKAN BULUT’TAN TEŞEKKÜR 

İl Müftü Yardımcısı İsmail Gülşen’in sofra duasıyla başlayan iftar programı, açılış ve selamlama konuşmaları ile devam etti. 11 ilde ağır yıkımlara neden olan Kahramanmaraş Depremi dolayısıyla Ramazan ayının buruk geçtiğini ancak yaraları sarmak için de çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Bulut, “Deprem ve kayıp giden canlarımız dolayısıyla buruk bir ay geçiriyoruz ancak birbirimize her zamankinden daha fazla sarılarak bu yaraları saracak, bu kötü günleri geride bırakacağız. Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz aylardır bölgede koordinatör vali olarak özveriyle görev yapıyor, bu dayanışmayı sağlıyor. Sayın Valimize ve Kahramanmaraş Tavşantepe Mahallesi’nde kurduğumuz çadırkente kıymetli destekleriniz için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 

VALİ YAVUZ’UN KONUŞMASINDAN SATIRBAŞLARI 

Kocaeli iş dünyasıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Vali Yavuz ise, “Gerçekten asrın felaketi diye tanımlayabileceğimiz büyük bir depremin ardından çocuğundan yaşlısına, esnafından tüccarına, sanayicisinden ev hanımına tek yürek olan Kocaeli, bölgeye öylesine bir yardım sağanağı başlattı ki gerçekten gözlerimiz doldu ve Kahramanmaraş’ta 55 gün sizleri temsil etmenin onurunu da Rabbim bizlere nasip etti. 

‘ORADAKİ KARDEŞLERİMİZİN ELİNDEN TUTTUNUZ’ 

Ticaret Odası Başkanımıza, Meclis Başkanımıza ve siz değerli iş insanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyor, bu şehrin her bir ferdiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. İlk günden itibaren kıymetli başkanımız ve sizler bölgeye koştunuz. Çok güzel bir çadırkenti çadırları da burada üreterek bölgeye getirdiniz. Oradaki kardeşlerimizin elinden tuttunuz, umudu oldunuz. Bu çalışmalarda emeği geçen başta başkanımız olmak üzere yardım eden her bir kardeşimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum. 

‘HER ORTAMDA SİZLERİN FEDAKARLIĞINI İLETTİM’

Bu şehrin Valisi olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirten Vali Yavuz; 447 bin 290 gıda kolisi göndererek neredeyse bir şehrin ihtiyacı olabilecek gıda paketini, 424 bin 352 su kolisini, 200 bin adet maskeyi, 141 bin battaniyeyi, 113 bin 572 koli giyim yardımını, 60 bin koli çocuk bezini, yaklaşık 50 bin hijyen ve temizlik malzemesini, 36 bin sobayı, 706 konteyneri, 50 prefabrik iş yerini, 5 bin civarında yatağı ve 30 bin civarında dezenfektanı, neredeyse 1350 tır yardım malzemesini bölgeye göndererek gerek Kahramanmaraş’ta, gerek Hatay’da, gerekse diğer deprem bölgelerinde açık ara destan yazan Kocaelili hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. O bölgede görev yapan bir Vali olarak bir kez daha bu şehrin Valisi olmaktan, hizmetkarı olmaktan büyük bir onur ve gurur duydum. Her ortamda sizlerin büyük fedakarlığını, yardımlaşma ve dayanışma duygunuzu ifade ettim. Sadece benim açımdan değil, Bakanlarımız, bölgede görev yapan tüm Valilerimiz, Kaymakamlarımız, diğer kurum ve kuruluşlarımız her bir defasında söz aldıklarında sizlere şükran ve minnet duygularını ifade ettiler.  Bende Bakanlarımızın o bölgede görev yapan tüm çalışanlarımızın şükranlarını size iletmekle borçluyum. 

‘İHTİYAÇLAR DEVAM EDİYOR’ 

İnşallah hayırla, huzurla bayramı idrak etmeyi ve oradaki kardeşlerimizin halen sorunlarının devam ettiğini de düşünerek elimizde imkanlarımız varsa yardım etmeye devam etmeyi de prensip haline getirerek, özellikle sadaka ve zekatlarımızı sistematik bir şekilde o kardeşlerimizle paylaşmaya devam etmeliyiz. Bu vesileyle büyük bir özveri gösteren kıymetli başkanımıza, başkanlarımıza, sizlere, herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hayrınızı kabul etsin.” diyen Vali Yavuz iftar programını düzenleyen Ticaret Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta Kocaeli Ticaret Odasının katkılarıyla yapımı gerçekleştirilen Çadır Kentin tanıtım videosu izlendi. 


banner982
Anahtar Kelimeler
KOTOKso
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku