SİYASET:
Yaman, iş adamları ile buluştu

06 Ekim 2015 Salı 14:27

 AK Parti’nin Kocaeli milletvekili adaylarından Cemil Yaman, önceki gün dernek yöneticileri ile Körfez ilçedeki merkezlerinde bir araya geldi.
 ÇÖZÜMÜN ADRESİ AK PARTİ”
Dernek başkanı Mehmet Allak ve yönetim kurulu üyelerinin yakın ilgisi ile karşılanan Yaman, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin gelişip ilerlemesinde sivil toplum kuruluşlarının ve iş adamlarının büyük önemi olduğunu dile getirdi. Gündemdeki siyasi gelişmeleri de değerlendiren Yaman, “Türkiye bir sıkıntılı dönem içinde. Fakat geride kalan 14 yıllık dönemi düşündüğümüzde çözüm yolunu da rahat buluyoruz. Türkiye’de çözümün adresi sadece AK Parti olabilir” dedi.
 “TÜRKİYE’NİN EKONOMİK ALTYAPISI ÇOK GÜÇLÜ”
Ekonomik veriler üzerinden de değerlendirmeler yapar Yaman, “Türkiye, döviz kurlarının yükselmesi nedeniyle büyük bir ekonomik kriz varmış gibi bir algı oluşturulmak isteniyor. Bu son derece yanlıştır. Bakın, o bahsedilen kriz döneminin bile ülkemize etkisi en az düzeyde. Eğer Türkiye, ekonomik altyapısı güçlü bir ülke olmasaydı, dünyadaki küresel krizden çok daha olumsuz etkilenerek çıkardı. Türkiye dışındaki ülkelerin halini, Yunanistan’ın durumunu herkes görüyor” dedi.
 ALLAK, DERNEĞİ ANLATTI
Yaman’a ziyareti dolayısıyla teşekkür eden KOTSİAD Başkanı Mehmet Allak da, kendisine seçim çalışmalarında başarılar diledi. Allak, Cemil Yaman ile beraberindeki partilileri yapılan dernek çalışmaları ve yeni dönem projeleri hakkında da bilgilendirdi. Öte yandan yapılan ziyarette Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve İlçe SKM Başkanı Şaban Aydın da hazır bulundu.



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku