banner1001
Adını yaşatacaklar

16 Mayıs 2020 Cumartesi 12:14

DERİN BİR HÜZÜN YAŞIYORUZ 
Genç başkan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: Ahmet Akay abimiz görev yaptığı süreçte bizlere çok büyük destek vermiş, cimnastik sporunun gelişmesinde önemli katkılar sağlamıştı. Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Ahmet abimiz spor camiasını olduğu gibi bizleri de derin bir hüzne sevk etti. 
 ÇOK MUTLU OLDULAR

 Allah nasip ederse Olimpiyat Arena Cimnastik tesisimizin inşası birkaç ay içinde tamamlanacak. Buraya değerli basın mensuplarının çalışması için güzel bir basın odası kuruyoruz. Gazeteci dostlarımız ve büyüklerimiz burada istedikleri kadar zaman geçirebilecek. Ahmet abimizin oğlu Özgen ile konuştum ve basın odasının adının Ahmet Akay Basın Odası olmasını istediğimizi belirttim. Özgen ve ailesi de bu düşüncemizden ötürü çok mutlu oldu. 
O’NU EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ Allah kısmet eder ve tesisimizi sağ salim faaliyete geçirebilirsek basın odamızın adı Ahmet Akay Basın Odası olacak. Ahmet abimizin fotoğrafları ile her yeri kaplayacağız ve Ahmet abimizin adının en iyi şekilde temsil edilmesini sağlayacağız. Bir kez daha Ahmet Akay abimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve basın camiasına başsağlığı diliyorum. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Kocaelispor’da karar çıktı: Olağanüstü...
Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor’da Gençlerbirliği karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından...

Haberi Oku