Bol şanslar Darıca GB

13 Aralık 2016 Salı 12:26


Ziraat Türkiye Kupasında gruplarda ikinci karşılaşmalar başlıyor. Ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’nin de yer aldığı Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur karşılaşmaları bugün sahne alacak.  İlk maçında Beşiktaş karşısında yenilen ekibimiz Bolu deplasmanına çıkacak.

KARŞILAŞMA BUGÜN

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları grup müsabakaları heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Gruplardaki ikinci karşılaşmalarla heyecan kaldığı yerden devam etmiş olacak. İlk maçında Beşiktaş karşısında yenilen ekibimiz Bolu deplasmanına konuk olarak gruptaki ilk galibiyetini kovalayacak. Bolu Atatürk Stadında oynanacak olan karşılaşmada sarı yeşilli ekibimiz Darıca Gençlerbirliği zorlu deplasmanda şans arayacak.

MAÇ 13.00’TE BAŞLIYOR

Saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşma ekibimiz adına önem taşıyor. Grupta ilk karşılaşmasından Beşiktaş yenilgisi ile ayrılan ekibimiz Bolu deplasmanından puan ya da puanlar almak adına çıkacak. Kayseri deplasmanından yenilgiyle ayrılan 1. Lig ekibi Boluspor adına da önem taşıyan karşılaşma büyük heyecana sahne olacak. İlk haftayı yenik kapatan iki ekibin karşılaşması büyük çekişmeye sahne olacak. Refik Sıla GÜVENÇ 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Çiftçi Şampiyonları Ağırladı
Mücadele ettiği Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösteren...

Haberi Oku