banner1001
Büyükşehir'den Yeni Takım Otobüsü

23 Ağustos 2017 Çarşamba 14:36

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin markası olan Kocaelispor’a sıfır kilometre takım otobüsü tahsis etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen programla yeni takım otobüsünün kulübe tahsisi yapıldı. Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, kulüp yönetimi ve Yeşil-Siyahlı futbolcuların katılımıyla yapılan tahsis töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, ‘’Kocaeli’nin markası olan Kocaelispor’a bu yeni takım otobüsüyle kazasız belasız yolculuklar ve yeni sezonda başarılar diliyorum’’ dedi.

 

YENİ TAKIM OTOBÜSÜ TAHSİS EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaelispor’a takım otobüsü tahsis edilmesi nedeniyle belediye önünde düzenlenen programa Genel Sekreter Bayram’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Programda kulüp başkanı Yavuz ile yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular da hazır bulundu.

 

YAVUZ: ÇOK KEYİFLİ BİR GÜN

Kocaelispor’un resmi marşı eşliğinde düzenlenen programda bir konuşma yapan Kocaelispor Başkanı Yavuz, ‘’Bizim için çok keyifli bir gün. 3 yıl önce yola çıkarken şehre söz verdik. Şehrin en değerli markası olan Kocaelispor çevresinde kenetlendik. Gücümüzü şehrimizden ve kulübümüzün armasından aldık’’ ifadesini kullandı.

 

‘’BİZİM İÇİN DEĞERİ ÇOK BÜYÜK’’

Kocaelispor Başkanı Yavuz, ‘’Üç yıllık emeğin nişanlarından birisi de bugündür. Kocaelispor Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na, bize destek veren herkese, eski genel sekreterimiz Tahir Büyükakın’a ve genel sekreterimiz İlhan Bayram’a, ulaşım dairesi başkanlığına teşekkür ediyoruz. Bu takım otobüsünün bizim için değeri çok büyük. Gittiğimiz her yerde Kocaeli’yi temsil edeceğiz’’ açıklamasını yaptı.

 

BAYRAM: YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Kocaeli’nin bir markası olan Kocaelispor’un her zaman yanında olduklarına değinen Genel Sekreter Bayram, ‘’Kocaeli, Türkiye’de marka bir kenttir. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de marka bir büyükşehirdir. Kocaelispor da bu şehrin bir markasıdır. Kocaeli’de spora destek veriyoruz. Kocaelispor’a olan desteklerimiz de bu takım otobüsüyle devam ediyor. Bundan sonra da devam edecek. Kazasız belasız yolculuklar diliyoruz. Kocaelispor’u Süper Lig’de görmeyi arzu ediyoruz. Yönetim kurulumuza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

TAKIMLA HATIRA FOTOĞRAFI

Programında ardından TEMSA firması tarafından Genel Sekreter Bayram’a takım otobüsünün maketi hediye edildi. Genel Sekreter Bayram, kulüp başkanı Yavuz ve futbolcular, yeni takım otobüsü önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından protokol üyeleri kulüp yönetimi ve futbolcular Kocaelispor’un yeni takım otobüsünü inceledi.

 

TAKIM OTOBÜSÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Başta amatör spor kulüplerimiz olmak üzere bütün spor kulüplerimize ve sporcularımıza maddi ve manevi destek veren Büyükşehir, Kocaelispor’a lojistik desteğine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kocaelisporlu sporcuların, çok daha rahat ve konforlu bir şekilde gerek iç maçlara ve gerekse de deplasmanlara ulaşımlarını sağlamak için sıfır kilometre takım otobüsü tahsis etti. Lig başlangıcında takıma moral ve motivasyon anlamında katkı sağlamak amacıyla tahsis edilen aracın teknik özellikleri ise şöyle:

•        Kapasitesi: 2+1 koltuk düzeni ile 33 kişiliktir.

•        Her bir sporcunun ayrı ayrı kullanacağı koltuk arkası TV üniteleri mevcuttur.

•        Arka kısımda 4’lü toplantı masası bulunmaktadır.

•        Aynı şekilde ön tarafta da koltuk ve masa düzeni vardır.

•        Otobüsümüz, iç ve dış olarak tamamen Kocaelispor’umuz renklerine uyumlu döşemelerle kaplanmıştır.

•        Sürüş güvenliği de bulunan son teknolojik donanıma sahiptir.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Kocaelispor’da karar çıktı: Olağanüstü...
Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor’da Gençlerbirliği karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından...

Haberi Oku