banner1001
Çakır 'Hakkınızı Helal Edin'

11 Mayıs 2017 Perşembe 14:10

 Saygıdeğer Gebzespor sevdalıları;

"Ben ilker ÇAKIR olarak Gebzespor'a 19 Temmuz 2014 tarihinde yapılan 49. Genel kurul ile Üyelerimiz tarafından Bu büyük kulübe Başkan olarak seçilme şerefine erişmiş 

bulunmaktaydım.

19 temmuz 2014 bugünse 10 mayıs 2017 yani Gebzespor'a Başkan olalı 35 ay gibi bir zaman geçmiş ve bu üçüncü sezonumuz.

Nelermi yaptık bu 35 aylık süreç zarfında kısaca özetlemek gerekirse;

1-Kulübümüzden alacağı olan futbolcu ve teknik ekiplerden 75 kadar kişinin ödemeleri nakden ödenmiştir.

2-SGK ya olan borç ödenmiştir.

3-35 aydır yönetimde olduğumuz döneme ait 1 tl dahi borç bırakılmamıştır.

4-İsu ya olan 1994 yılı ve sonrasına ait su borcu ödenmiştir.

5-Gebze'nin halkının ve protokol mensuplarının Gebzespor'a bakış açısı sil baştan değiştirilmiştir.

6-Bayan seyircilerimizin maçlara katılım sağlamaları anlamında ciddi çalışmalar yapılmıştır.

Evet saygıdeğer Gebzespor sevdalıları Biz bu yukarıda söylediğim işleri yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımızla beraber  yaparken tek hedefimiz borçsuz ve kendi ayakları üzerinde duran bir Gebzespor yapma hedefindeydik.Bunların çoğunu yapmış bulunmaktayız.

Tabiki kulübümüzde bu güzel şeyler yapılırken sportif anlamda siz Gebzespor sevdalılarına şampiyonluk yaşatmayıda çok istedik fakat bu konuda tüm çabayı göstermemize rağmen şampiyonluğu yaşatamamanın derin üzüntüsü içerisinde olduğumuzu belirtmek isterim.Yaşanan bu süreçte anlatması kolay bu işleri yaparken çok zor zamanlardan geçtik çok cefa çektik ama Gebzespor sevdası bu cefayı hafifletiyordu.

Tabi bu zorlu süreçte bize maddi ve manevi destek olan Gebze Belediyemizi ve Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker beyefendiyede şahsım Ve yönetim kurulum adıma buradan teşekkür ederim.

Belediye Başkanımız Adnan Köşker 2016 yılında bize 680.000 tl destek olmuştur.

Ayrıca yapılan ikili görüşmelerde başkanımız önümüzdeki sezon için Kurban satış yerlerinin Satış hakkının Gebzespor'a verme taahhüdünde bulunmuşlardır.Bu desteği sayın Başkanımız Şahsım ve yönetim kuruluna duyduğu güven dolayı vermesi bizim için onur verici bir durumdur.Fakat ben ilker ÇAKIR Olarak Gebzespor için tüm harcamaların çoğunu şahşi finansmanımla yapmış bulunmaktayım.

Tabiki bu süreçte bizlere reklam vererek,kombine satın alarak maçlarımıza gelerek destek olan Gebzespor sevdalılarınada teşekkür ederiz.

Bizleri bu 35 aylık süreçte hep desteleyen Kulübümüzün taraftar gurubu ''Eskiçarşı,,ya teşekkür ederim.

Evet saygıdeğer Gebzespor sevdalıları ben ilker ÇAKIR olarak bu 35 aylık süreçte doğru yönettiğimi düşündüğüm be hiç bir şüpheye meyil vermediğim bu büyük camianın Başkanlığını Yaparken çok yoruldum.

Tabi içimde Gebzespor sevdalılarına şampiyonluk yaşatamanı üzüntüsü içerinde Sevdalısı olduğum Bu önemli görevi bırakma kararı almış bulunmaktayım.

Bu kararı alma sebebim bu 35 aylık süreçte çok yorulmam birinci neden olmuştur.bu zaman kadar yaptıklarımızın hepsi gebze sevgisinden kaynaklanıyor yapmış olduğumuz her harcama GEBZESPOR umuza helal olsun bu dakka itibariyle GEBZESPOR a harcadığımız paralardan  bi karşılık beklemedik bundan sonrada beklemeyecegiz hiç bir alacagımızda yoktur farklı  düşünen arkadaşlara duyrulur

Bu sebebden dolayı hakkınızı helal edin.

Tüm Mor beyaz sevdalılarına En derin saygı ve sevgilerimle."

ilker ÇAKIR

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
mustafa kaya 7 yıl önce

41 karadeniz spor olarak ilker cakırın başkanlığı bırakma kararına üzüldük devam etmesini isteriz gebzesporun buna ihtiyacı var ayrıca kamuoyununda

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Su Sporları Merkezinin temel demirleri bağlanıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olacak Su Sporları Merkezini şehre kazandırıyor

Haberi Oku