Darıca GB Kendine Geldi

25 Şubat 2022 Cuma 11:09

  Sarı-yeşilli temsilcimiz Darıca Stadı’nda etkili bir futbol ortaya koyduğu maçın ilk yarısında Fatih’in muhteşem frikik golü ile öne geçti.

İlk yarı bu skorla sona erdi. Tolgay Kerimoğlu’nun öğrencileri ikinci yarıda da güzel futbolunu sürdürürken, skoru korumayı da başardı. Son üç maçında iki galibiyet bir beraberlik elde eden Darıca GB, elde ettiği 3 puanla haftalar sonrasında ilk kez derin bir nefes aldı.

KONUK ÇARŞAMBA OFSAYTA TAKILDI
Küme düşme potasının kırmızı çizgisinin altında seyir eden Darıca G.B kabustan kurtulma adına çok önemli bir maçta Çarşambaspor’u konuk etti. Her iki ekip içinde büyük önem taşıyan mücadele kontrollü ataklarla başladı. Temsilcimiz ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koydu. Kaleyi karşıdan gören faul pozisyonunda topun başına geçen Fatih muhteşem vuruşla takımını öne geçirdi. İkinci yarıda baskılı bir oyun ortaya koyan misafir takım özellikle son 20 dakikada ecel terleri döktürdü. Çarşambaspor’da forma giyen eski Gebzespor’lu Emre Fırtına’nın attığı gol ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.. Zaman zaman gerilimli geçen maçtan 3 puanla ayrılan temsilcimiz altın değerinde bir galibiyete imza atmanın mutluluğunu yaşadı. Sarı-yeşilli ekip hafta sonu Kuşadasıspor’a konuk olacak.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Gaziantep’i mağlup...
Türkiye Basketbol Ligi Play-Off ilk tur ikinci maçında Çayırova Belediyesi, evinde konuk ettiği Gaziantep...

Haberi Oku