banner1001

10 Temmuz 2018 Salı 10:01

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nde yaşayan çocuk ve gençlerin spor yaparak, sağlıklı ve zinde kalması için kentin birçok yerinde spor tesisleri inşa ediyor. Çocukların ve gençlerin bu tesisleri tanıması ve ilgilerini çekmesi için, bu tesislere çeşitli geziler düzenleniyor. Bu kapsamda İzmit Kuruçeşme Akpınar TOKİ Konutlarında oturan 40 çocuk, Gez Gör programıyla İzmit ve Derince’de bulunan Büyükşehir Belediyesine ait bazı spor tesislerini gezdi.     

 

ÇOCUKLAR SPOR TESİSLERİNİ TANIDI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli’nin birçok yerinin tanıtılması amacıyla düzenlenen Gez Gör programında bu kez çocuklara spor tesisleri gezdirilerek tanıtıldı. Kuruçeşme Akpınar TOKİ Konutlarında oturan 40 çocuğa Seka Sporcu Eğitim Merkezi, Derince Atış Poligonu, Atlı Eğitim Merkezi ve Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu gezdirildi. Gez Gör programı kapsamında gerçekleşen gezide çocuklar, spor tesislerini tanıyarak hoş vakit geçirdi. Gezi sonunda çocuklara Derince Çınarlıdere Mesire alanında yemek ikramı verildi.

 

KOCAELİ’Yİ TANITIYOR

“Gez Gör Kocaeli”, Kocaeli’ni gezmek isteyen konukların misafir edildiği bir proje. Projeyle, Kocaeli’nin tarihi, kültürü ve coğrafyası ve Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri, projeleri tanıtılıyor. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurt dışından gelen konukların yanı sıra Kocaeli’nde yaşayan vatandaşların da yaşadıkları şehirde bulunan tarihi ve kültürel mekânlar hakkında bilgi edinmeleri sağlanıyor.

 

BAŞVURULAR İNTERNET SİTESİNDE

Kocaeli’nin tarihi, turistik ve doğal mekânlarını ücretsiz olarak gezmek isteyen vatandaşlar www.gezgorkocaeli.com internet adresini ziyaret ederek katılmak istedikleri kültür turunu seçebiliyor. En az 15 kişi olmak kaydıyla gruplar, gezmek istedikleri turu internet sitesinden seçerek başvuru yapabiliyor. Başvurular ayrıca 0 262 318 16 11 numaralı telefondan da alınıyor. Taleplere göre tam gün ya da yarım gün gerçekleştirilen kültür gezileri esnasında konuklara, tecrübeli rehberler de eşlik ediyor.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Kocaelispor’da karar çıktı: Olağanüstü...
Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor’da Gençlerbirliği karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından...

Haberi Oku