Küfürsüz stada her zaman gelirim

24 Mart 2015 Salı 14:05

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gebzespor konusunda da konuşan Adnan Köşker, “Belediyelerin kulüplere maddi destek verme yetkisi yok. Manevi anlamda Gebzespor için her şeye hazırız.” dedi.

Manevi olarak destek oluruz

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gebzspor konusunda da açıklamalarda bulunan Köşker, “Gebzespor bizim değerimiz, daha önce küfür edildiği için maçlara gitmiyordum. Leventspor karşılaşmasında atmosfer çok güzeldi. Herkese teşekkür ediyorum. Gebzespor Başkanı İlker Çakır çok başarılı. Maddi destek verme yetkimiz yok ama manevi açıdan Gebzespor’a desteklerimiz olur.” dedi.

Gebzespor her zaman önemli

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, diğer branşlar için Gebzespor kulübünü kurduklarını sporun çok önemli bir etken olduğunu ve hayatın vazgeçilmezi olduğunu kaydetti. Köşker, “Gebzespor önemli bir marka her zaman destek oluruz, spor kardeşliktir, yeter ki kötü söylemler olmasın. Küfür nedeniyle saha kapatmalar geliyor, sporun tadı seyircidir. Gebzespor bizim için önemli her zaman önemli olmaya devam edecek.” dedi. 

Haber:
 R. Sıla Güvenç
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Eski Milli Güreşçi Hüseyin Gezer Hayatını...
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde akciğer rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybeden eski milli güreşçi...

Haberi Oku