Lidere selam dur 0-3

12 Aralık 2016 Pazartesi 10:31


Arapçeşmespor, Mehmet Ali Kağıtçı stadında konuk olduğu Kocaeli Yenişehirspor karşısında 3 puanı 3 golle almayı bildi. Maçın hakimi olan ekibimiz liderlik koltuğundaki yerinde oturmaya devam etmeyi bildi.

DEPLASMANDA KAZANDI

Birinci Amatör Küme A Grubu ekibimiz Arapçeşmespor, Mehmet Ali Kağıtçı stadında konuk olduğu Kocaeli Yenişehirspor karşısında 3 puanı 3 golle alırken liderliğini sürdürerek puanını 28’e çıkardı. Ekibimiz güzel bir oyun ortaya koyarken gruptaki çıkışını sürdürdü. Deplasmanda konuk olduğu rakibi karşısında erken bulduğu penaltı golüyle rahatlayan ekibimiz, karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde kapatarak rahatladı.

ÇOK KOLAY KAZANDI

Maçın ikinci yarısında da oyun hâkimiyetini elinde bulunduran Arapçeşmespor, maçın tek hâkimi olurken karşılaşma boyunca etkin olan taraf olmayı başardı. Mücadelenin bitiş bölümümne yakın Eğit ile bir gol daha bulan ekibimiz maçın skorunu belirleyerek karşılaşmadan 3-0’lık net skorla galip ayrılmayı başardı. Temsilcimiz maç sonunda sevinç yaşarken ligde liderlik koltuğuna oturmaya devam etmiş oldu. Refik Sıla GÜVENÇ 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Çiftçi Şampiyonları Ağırladı
Mücadele ettiği Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösteren...

Haberi Oku