Tam zamanı şimdi

09 Ekim 2015 Cuma 14:47

 BAL Ligi ekibimiz Gebzespor ligin 3. Hafta randevusunda Pazar günü saat 15.00’te kendi saha ve seyircisi önünde Lüleburgazspor’u konuk edecek. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ekibimiz sahasında kazanıp galibiyet özleminin dindirmek amacında. 
MAÇ SAAT 15.00’TE 
BAL Ligi ekibimiz Gebzespor ligin 3. Hafta randevusunda Pazar günü saat 15.00’te kendi saha ve seyircisi önünde Lüleburgazspor’u konuk edecek. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ekibimiz sahasında kazanıp galibiyet özleminin dindirmek amacında. Kendi evinde rakibini geçmek isteyen ve taraftarını mutlu etmek isteyen mor beyazlı Gebzespor karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlarken karşılaşma saatini beklemeye başladı. 
ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR
Grubunda kendisi gibi gibi bir puana sahip olan Lüleburgaz karşısında galibiyet özlemine son vermek isteyen ekibimiz seyircisi önünde kazanmak amacında. Ligde artık çıkışa geçmek isteyen Gebzespor rakibini geçerek seri galibiyetler almak isterken karşılaşmaya Gebzespor taraftarlarının ilgi göstermesi bekleniyor. Bilindiği gibi Gebzespor geçen hafta deplasmanda konuk olduğu Bayrampaşa Tunaspor ile golsüz berabere kalmıştı. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Tam Zamanı şimdi
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Dağ bisikletçilerinin mücadelesi nefes kesti
Gebze ilçesinde 133 milli ve yabancı sporcu Uluslararası Dağ Bisikleti Turnuvası'nda pedal çevirdi. Nefes...

Haberi Oku