Voleybolcular Tam Gaz Devam Ediyor!

16 Aralık 2016 Cuma 14:09

 Voleybolcular, kapalı spor salonunda çalışmalarına ara vermeden devam ederken ortaya güzel görüntüler çıkıyor. Voleybolcular çalışmalardan ve idmanlardan bir hayli memnun kalırken Gebze Kapalı Spor Salonunda çalışıyorlar.

ARA VERMİYORLAR

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen voleybol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Voleybolcular çalışmalarına devam ederken idmanlardaki tempo gün geçtikçe giderek artıyor. Çalışmalardaki tempo artarken sporular başarılı olmak adına sıkı şekilde idmanlarına devam ediyorlar. Voleybolcular, kapalı spor salonunda çalışmalarına ara vermeden devam ederken ortaya güzel görüntüler çıkıyor.

İŞLER YOLUNDA

Gebze Kapalı Spor Salonunda devam eden çalışmalar sürerken voleybolcular oldukça iddialı. Çalışmaların güzel geçtiğinin altını çizen sporular her geçen gün idmanların çok daha güzel geçtiğini kaydettiler. Sporcular, çalışmaların devam ettiğini ve bundan böyle de başarılı olmak adına çalıştıklarını kaydederken her şeyin yolunda olduğunu kaydettiler. Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü voleybolcuları çalışmalardan memnun. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Eski Milli Güreşçi Hüseyin Gezer Hayatını...
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde akciğer rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybeden eski milli güreşçi...

Haberi Oku