banner1001
‘'Yurdum Öğrencileri'' spor şöleni başlıyor

03 Aralık 2018 Pazartesi 14:04

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği “Yurdum Öğrencileri Spor Şöleni” için yarın (4 Aralık Salı)açılış seremonisi düzenlenecek. Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan tören saat 19.00’da başlayacak. Törene, şölende mücadele verecek olan takımlar katılarak, izleyenler için mini spor gösterileri yapacak. Açılış töreni, basketbol şov ile taçlandırılacak.

 

7 BRANŞTA YARIŞILACAK

Kocaeli Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ödüllü organizasyonun yurt elemeleri bu hafta itibariyle tamamlandı. Şölende, yurt elemelerinden başarı ile çıkan takımlar mücadele verecek. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Spor Şöleni’nde futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç branşları yer alırken bu yıl bu branşlara badminton ve geleneksel okçuluk branşları eklendi.

 

4 ARALIK’TA BAŞLAYACAK

Müsabakalar 4 Aralık - 25 Aralık tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün muhtelif spor salonlarında gerçekleştirilecek. Nisan ayının başında bölge finalleri gerçekleştirilirken şölenin Türkiye finalleri ise Nisan – Mayıs aylarında gerçekleşecek. Organizasyonda başarılı olan takımlara, eşofman takımı, şort-tişört ve tişört hediye edilecek.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Su Sporları Merkezinin temel demirleri bağlanıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olacak Su Sporları Merkezini şehre kazandırıyor

Haberi Oku