banner1001
YAŞAM:

23 Kasım 2018 Cuma 10:11

 Genel Organizasyonun Server Gençlik ve Spor Kulübü, Kocaeli Organizasyonu ise Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü, KİHMED ve Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV )tarafından yürütülen, uluslararası çapta ücretsiz olarak düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın yedincisi için başvurular başladı.

“Güzel Ahlâk” konusuyla 3 farklı dilde düzenlenecek olan Ufka Yolculuk 7. Bilgi ve Kültür Yarışması,  www.ufkayolculuk.com sitesi üzerinden başvurulara açıldı.

YENİ SİSTEM

Türkiye’nin en büyük sivil yarışması olma özelliğini taşıyan ve binlerce gönüllünün organizasyonuyla desteklenen yarışma bu yıl yeni sınav sistemine geçti. İki aşamalı olacak yarışmada 17 Şubat 2019 tarihinde online sınav, 17 Mart 2019 tarihinde ise yazılı sınav gerçekleştirilecek. Türkçe, Arapça ve İngilizce olarak düzenlenecek yarışmanın Türkçe kategorileri, İlkokul, Ortaokul ve Lise olarak belirlendi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN TAKİP EDEBİLECEK

Yarışmada dereceye girenler, başta Umre olmak üzere çok sayıda ödülleri kazanma hakkı elde edebilecek. Ayrıca Kocaeli’nden yarışmaya katılanları ise il ve ilçe ödülleri bekliyor. Yarışma hakkında güncel duyurular ve detaylı bilgi için yarışmanın sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. www.ufkayolculuk.com

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Esma nur Kuzubaşoğlu 5 yıl önce

Ben bu sınava katılmak istiyorum. Benim okulumun adı Cemile Besler İlkokulu

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

SEDAŞ'tan Milli Ekonomiye Dev Katkı
SEDAŞ, Malzeme Bakım ve Geri Kazanım Merkezi ile bir yandan karbon ayak izini azaltırken, diğer yandan maliyet...

Haberi Oku