banner1001
EĞİTİM:
Aileleriyle birlikte kendi oyuncaklarını yaptılar

28 Mart 2018 Çarşamba 11:42

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Kağıt Müzesi, müze ziyaretçilerini ağırlamanın yanı sıra eğlenceli ve eğitici etkinliklerle hizmet vermeye devam ediyor. Seka Kağıt Müzesi’nde gerçekleştirilen Kağıt Sanatları eğitimi ile çocuklar kağıdın dünyasını keşfediyor. SEKA Kağıt Müzesindeki Abdülhamid Han Ahşap Atölyesi de katılımcılardan büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz hafta düzenlenen etkinlikte aileler çocuklarıyla birlikte torna tezgahına geçerek hünerlerini sergiledi.

 

TEZGÂH BAŞINA GEÇTİLER

Her yaştan katılımcıları ağırlamaya devam eden SEKA Kağıt Müzesi, müze ziyaretlerinin yanı sıra çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Bu etkinlikler arasında ahşap atölyesi etkinliği de bulunuyor. Abdülhamid Han Ahşap Atölyesi’nde öğrenciler velileri ile birlikte torna tezgâhlarında çalışarak kendi oyuncaklarını ürettiler. Çocuklarıyla birlikte ahşap tezgahında oyuncak yapan aileler, onların heyecanına da ortak oldu.

 

SEKA KAĞIT MÜZESİNDEKİ DİĞER ATÖLYELER

SEKA Kağıt Müzesi’nde öncelikle Kağıt Sanatları olmak üzere pek çok alanda atölyeler yer alıyor. Bu atölyeler arasında; El Yapımı Kağıt Atölyesi, Damga ve Baskı Atölyesi, Sikke Basım Atölyesi, Origami – Krigami Atölyesi, Quilling Atölyesi, Makedo Atölyesi ve Kağıt Hamurundan Nesneler Atölyesi bulunuyor. Hafta sonu çeşitli atölyelerin yapıldığı Kağıt Müzesi’nde gerçekleşecek olan 7-8 Yaş aralığı için ‘’Kendi Oyuncağımı Yapıyorum’’ etkinliğine ziyaretçiler, www.sekakagitmuzesi.com  adresindeki başvuru sekmesinden online kayıt olabiliyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GTÜ, Antarktika Seferine Katıldı
GTÜ Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Korhan Erturaç, 8. Ulusal Antarktika...

Haberi Oku