AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İLE BELGESEL SÖYLEŞİ

12 Nisan 2023 Çarşamba 12:12

 Türkiye’de 14 Mayıs 2023’te yapılacak seçim için Siyasilerimiz tarafından yoğun çalışmalar yapılıyor. Gazeteci ve belgeselci olarak seçimlerle ilgili siyasilerimiz ile görüşmeler ve belgesel söyleşiler gerçekleştiriyoruz.

KAYA İLE CANLI YAYIN

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI RECEP KAYA İKTAV KÜTÜPHANEMİZİ ZİYARET EDEREK GAZETE MANŞETLERİNDE DEPREM GERÇEĞİ SERGİMİZİ GEZDİ

http://www.deprembilinci.com/blog/2023/04/04/kocaelide-deprem-sergisi-acildi/

BAŞKAN KAYA www.gebzegazetesi.com CANLI YAYINDA  9 NİSAN 2023 TARİHİNDE YSK’YA VERİLEN MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sn. Recep Kaya Kütüphanecilik Haftası dolayısı ile İlim Kültür Tarih Araştırmaları Merkezi www.iktav.com kütüphanemizde açtığımız deprem gerçeği fotoğraf sergimizi ziyaret ederek www.gebzegazetesi.com canlı yayınında milletvekili aday listesi ile ilgili bilgi verdi.

https://fb.watch/jQ6UPPK47p/?mibextid=SDPelY

Gebze Gazetesi olarak Sn. Recep Kaya Bey’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

 MİLLETVEKİLİ ADAYI DEPREM SERGİMİZDE

AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAYI YASEMİN ÖZDEMİR İLİM KÜLTÜR TARİH ARAŞTIRMALARI MERKEZİ KÜTÜPHANEMİZİ ZİYARET EDEREK www.iktav.com KÜTÜPHANEMİZDE BULUNAN NADİR KİTAPLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİK

Ak Parti ilçe Başkanı ve beraberindeki heyetle Kütüphanecilik Haftası dolayısı ile açtığımız ‘Deprem Gerçeği’ fotoğraf ve kitap sergimizi de gezen Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir’e 25 yıl önce yazdığımız Çanakkale’den On Cepheye Şehitler Mahşeri kitap ve Belgeselimizi hediye ederek başarılar diledik.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2554760524678539&id=100004338481610&mibextid=qC1gEa

….

AK PARTİ’NİN DEPREM GERÇEĞİ SERGİMİZİ ZİYARETİ İLE İLGİLİ HABER

AK Parti Gebze Teşkilatı, Gazetemizin kurucusu, Araştırmacı Gazeteci, yazar ve Belgeselci İsmail Kahraman tarafından İlim Kültür Tarih Araştırmaları Merkezi’nde (İKTAV) açılan sergiyi ziyaret etti. Yerel ve ulusal gazetelerin geçmişteki depremlerde attıkları manşetler ile Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerin ardından yer verilen manşetlerin bulunduğu sergiyi gezerek eserlerle ilgili bilgiler aldılar. İlçe Başkanı Recep Kaya öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Kaya’ya, Kocaeli Milletvekili adayı Yasemin Özdemir ve ilçe yönetimi eşlik etti. Kahraman, milletvekili adayı Yasemin Özdemir’e Çanakkale’den On Cepheye Şehitler Mahşeri kitap ve Belgeselimizi hediye ederek başarı dileklerinde bulundu.

“TARİH KOKAN ESERLERİ İLE İLGİLİ BİLGİ ALDIK”

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda; “İlçe Başkanımız Recep Kaya, Kocaeli Milletvekili adayımız Yasemin Özdemir ve yönetimimizle Gebze’mizin duayen gazetecilerinden İsmail Kahraman’ı ziyaret ederek 1999 Marmara depremiyle ilgili açmış olduğu sergiyi gezip, kütüphanedeki yayın ve tarih kokan eserleri ile ilgili bilgi aldık.” İfadelerine yer verildi. (Gazete Gebze)

AK PARTİ’NİN DEPREM GERÇEĞİ SERGİ ZİYARETİ İLE İLGİLİ PAYLAŞIMLAR

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak gerçekleştirdikleri Yerel ve ulusal gazetelerin geçmişteki depremlerde attıkları manşetler ile Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerin ardından yer verilen manşetlerin bulunduğu sergi ziyaretinin ardından sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptılar.

 Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir yaptığı paylaşımda; Gebze’mizin duayen gazetecilerinden İsmail Kahraman’ı ziyaret ettik. Kendisinden, kütüphanedeki eserlerle ilgili bilgi aldık.” ifadelerini kullanırken Başkan Çırak yaptığı paylaşımında; Gebze Gazetesi İsmail Kahraman’ı Milletvekili adayımız Yasemin Özdemir İlçe başkanımız Recep Kaya ve yönetimimiz ile birlikte ziyaret ettik. Kendisinden, kütüphanedeki eserlerle ilgili bilgi aldık.” İfadelerine yer verdi.

Son olarak Başkan Kaya; “Kocaeli Milletvekili adayımız Yasemin Özdemir ve yönetimimizle Gebze’mizin duayen gazetecilerinden İsmail Kahraman’ı ziyaret ederek 1999 Marmara depremiyle ilgili açmış olduğu sergiyi gezip, kütüphanedeki yayın ve tarih kokan eserlerle ilgili bilgi aldık.” Sözlerini paylaştı.


banner982
Anahtar Kelimeler
Ismail KahramanMakale
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Sahillerde Yaz Hazırlığı
Kocaeli'de sahil ve plajlar yaza hazırlanıyor.

Haberi Oku