GÜNDEM:
AK Parti Darıca'da gövde gösterisi

06 Mayıs 2023 Cumartesi 15:53

İlçe ilçe Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışını gerçekleştiren AK Parti’nin Darıca ilçesindeki SKM açılışı mitinge dönüştü. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Soba, Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın katılımıyla gerçekleştirilen açılış programında, AK Parti adeta gövde gösterisi yaptı. 

“MUHTEŞEM KALABALIK GÖSTERİYOR Kİ, DARICA KARARINI VERMİŞ”

Programda konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, “21 yıl eser ve hizmet siyasetiyle ilmek ilmek, nakış nakış ülkemizin her bir metrekaresini imar ve ihya ile geçti. 14 Mayıs’a kadar kapı kapı gezeceğiz. Hane hane, sokak sokak gezeceğiz. Tüm Darıca’ya yayılarak Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği Darıca’dan vereceğiz. Hizmet ve eser siyasetine devam edeceğiz.” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Biz başkaları gibi söz demiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız diyor ya söz uçar yazı kalır. Daha nice hizmetler, daha nice eserler yapacağız. Muhteşem kalabalık gösteriyor ki, Darıca kararını vermiş.” dedi.

“BİR TARAFTA YAPANLAR VAR, BİR TARAFTA YIKANLAR VAR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Bir tarafta söz verip sözünü tutanlar var. Diğer tarafta söz verip, akşam olmadan unutanlar. Bir tarafta yapanlar var, bir tarafta yapılanı yıkanlar, yıkmak isteyenler var. Yıkmak için söz verenler var” ifadelerini kullandı. 

HDP İLE HANGİ PAZARLIKLAR YAPILDI?

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık şu ifadeleri kullandı; “Maşallah. Birkaç gün önce iki parti Genel Başkanının, iki tane Belediye Başkanının ve Cumhurbaşkanı Adayının topladığı kalabalıktan daha güzide bir topluluğu siz Darıca’da meydana getirmişsiniz. 14 Mayıs’ta Türkiye gemisinin kaptanını yeniden belirleyeceğiz. Tarihi bir seçime gidiyoruz. Cumhur İttifakımızın adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı’nın adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Şu soruya hep beraber cevap arayalım. Bu HDP, 2014’de Cumhurbaşkanı Adayı gösterdi. 2018’de Cumhurbaşkanı Adayı gösterdi. Sene 2023 Cumhurbaşkanı Adayı göstermediler. Biz Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz dediler. Bu HDP, babasının hayrına Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekler mi? Neyin karşılığında bu destek? Kapalı kapılar ardında hangi pazarlıklar yapıldı. Kim ne istedi? Bu soruya bugüne kadar tatmin edici bir cevap verilmedi. Eğer bu cevap, Allah korusun bizim tahmin ettiğimiz gibi bir cevapsa Türkiye’nin geleceği açısından endişelenmemiz gerekir. Eğer böyle bir endişe yoksa açıklayın bizde bilelim. Bu işbirliği konusunda açıkça Darıcalıları ikna edici bir açıklama yapılmazsa lütfen oyunuzu buna göre kullanın.  Bu konuda duruşu net olan aday Recep Tayyip Erdoğan. 

TÜRKİYE’NİN ÇOK TECRÜBELİ BİR KAPTANI VAR: RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Türkiye başta Savunma Sanayii olmak üzere her alanda kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü bir ülke. Dünya’da da çok büyük sıkıntılar var. Hemen kuzeyimizde Rusya-Ukrayna savaşı var. Çin ile Amerika arasında her geçen gün artan bir gerilim var. Her an sıcak bir çatışmaya dönme riski her geçen gün artıyor. Kısaca dünya denizinde fırtına var. Denizde fırtına varsa Türkiye gemisini acemi bir kaptana teslim edebilir miyiz? Kemal Kılıçdaroğlu bugüne kadar hangi başarısıyla, hangi muvaffakiyeti ile hangi ortaya koyduğu eserle karşımıza çıkıyor. Bu fırtınalı denizde ben Türkiye denizinin kaptanlığına soyunuyorum diyor. Öbür tarafta 21 yıldır her fırtınadan gemisini sağ salim çıkarmış çok tecrübeli bir kaptan var. Recep Tayyip Erdoğan var.” 

“KOCAELİ’DE TABLO GÜZEL”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus ise yaptığı konuşmada, “Muhalefet partisinin iki genel başkanı, belediye başkanı geldi ama bizim seçim ofislerimiz kadar alanı dolduramadılar. TOGG’umuzu görüyoruz. Ne demişlerdi? Fabrikası yok demişlerdi. TCG gemimizi gördünüz. Doğalgaz yok dediler. Şuanda Kocaeli’deki faturalar ‘0’ tutarla geldi. Darıca’daki kardeşlerimin sandıkları patlatacağını biliyorum. Bu tablo bunu gösteriyor. 14 Mayıs’a kadar gece-gündüz çalışmamız lazım. Kocaeli’de tablo güzel. Kocaeli’den Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vereceğiz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından AK Parti Darıca Seçim Koordinasyon Merkezi dualarla açıldı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Ak PartiKocaeli
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Şair Orhan Veli Kanık Kandıra’da anıldı
Bizkandırayız Şiir Topluluğu Nisan ayı programında Türk şiirinde çığır açan şair “Orhan Veli Kanık”ı...

Haberi Oku