GÜNDEM:
Çiler, esnafın sorunlarını dinledi!

02 Aralık 2015 Çarşamba 14:35

 Sadece büyük sanayi kuruluşlarının değil, küçük işletmecilerinde sorunlarına duyarlı davranan Ticaret Odası Başkanı Çiler, esnafın sorunlarını dinledi. 
HAL’DE KAHVALTI
Gebze Yaş Sebze ve Meyve Hal’inde esnaf sorunlarını görüşmek ve çözüm bulmak amacıyla kahvaltılı istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER ile Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Tatoğlu’nun yanı sıra, TÜBİTAK MARTEK Genel Müdürü Dr. Orhan Çömlek, Kocaeli Haller Şube Müdürü Ayhan Acar, Gebze Hal Komisyoncular Dernek Başkanı ve aynı zamanda GTO Meclis Üyesi Zafer Koçak, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır katıldı.
ENTEGRE EDİLECEK
Toplantıda hal esnafının sorunlarını dinleyen Başkanımız Nail Çiler, Gebze Yaş Sebze ve Meyve Hal’inin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemiz sınırına yakın bir noktada faaliyete geçecek olan Meyve-Sebze Hal' ine, bölgemizde bu tür ticari faaliyetle uğraşan üyelerimizin de entegre edilerek Bölgesel Hal' e dönüştürülmesi hususundaki ısrarlı GTO çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Şair Orhan Veli Kanık Kandıra’da anıldı
Bizkandırayız Şiir Topluluğu Nisan ayı programında Türk şiirinde çığır açan şair “Orhan Veli Kanık”ı...

Haberi Oku