banner1036
GÜNDEM:
Darıca'da helikopterli terör operasyonu!

23 Şubat 2016 Salı 08:46

Edinilen bilgi ve iddiaya göre Darıca Pirireis Mahallesi'nde helikopter destekli terör operasyonu düzenlendi. PKK terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyonda yaklaşık 500 polis belirlenen evlere şafak baskını düzenledi. Pirireis Mahallesi'nde yapılan operasyonlarda 21 kişi gözaltına alındı. 
HDP'YE POLİS BASKINI
Öte yandan eş zamanlı yapılan operasyonlar kapsamında HDP Darıca İlçe Örgütü binasına da baskın düzenlendi. HDP binasındaki evrak, sopa ve bazı malzemelere el konuldu. Öte yandan HDP binasında terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın da posterlerine polis tarafından el konuldu. Operasyon kapsamında HDP Darıca İlçe Başkanı Hikmet Koçak'ın da arasında bulunduğu toplam 22 kişi Darıca'da gözaltına alındı. 
HDP'LİLER PARTİYE GELDİ
Öte yandan HDP binasına yapılan polis baskınını haber alan bir grup partili, HDP İlçe binasının olduğu bölgeye gelerek burada bir süre bekledi. İlçe Başkanı Hikmet Koçak'ın gözaltına alınarak araca bindirilmesi sırasında kısa süre sloganlar atan grup polisin uyarılarının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TOBB MARMARA GGK’DAN ANITKABİR ZİYARETİ
TOBB Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu öncülüğünde 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı...

Haberi Oku