GÜNDEM:
İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİ HER ALANDAKİ BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURDU

09 Kasım 2022 Çarşamba 12:52

 
 
MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Başarılı Örnekler Sergisinde ARGE ve Proje Uygulaması kategorisinde ortaokullar arasında Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu “Yemek Atıklarından Kedi ve Köpekler İçin Kuru Mama Yapımı” projesi ile Türkiye birincisi oldu. Öğrenciler; Zeynep Begüm KURAL ile Gülşah Ceylin BAKIRCIOĞLU’na başarı belgeleri ile hediyeleri, Koordinatör Öğretmen; Kürşad GÜZEL ve Okul Müdürü Şerife HALICI’ya ise plaketleri takdim edildi.
MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Başarılı Örnekler Sergisinde Kültür Sanat ve Spor kategorisinde liseler arasında Başiskele Şehit Ozan Özen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi “Medeniyet Aşısı” projesi ile Türkiye birincisi oldu. Öğrenciler; Hatice Sena KÜÇÜK, Dilaranur GÖZGÜ, Zeynep SÖYLEMEZ, Medine YILDIZ, Feyza CEYHAN, Ayfer Zehra KAVAK, Ayşegül  ALÇİÇEK, Betül KAVALCI, Hümeyra BİNBAY, Beyza BAL, İkbal Berra ÖZEN, Rümeysa SEVİNÇ, Yasemin Özge ULUŞAHİN, Fatma Zehra ACAR, Asude Eymen FINDIK, Zeliha ÖCAL, Asya AKTUNÇ, Ayşenur GÖKTÜRK, Elif Meryem DEMİRHAN’a başarı belgeleri ile hediyeleri, Koordinatör Öğretmenler; Abdulkadir AVCI, Şeyma SÜER, Remziye İRTÜRK ve Okul Müdürü Ayşe Yavuz YÜKSEL’e ise plaketleri takdim edildi.
2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında Başiskele Şehit Ozan Özen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden üç öğrenci ilk 3 bin derecesinde yer aldı. 2 öğrenci şehir dışında olduğu için katılım sağlayamadılar. Katılım sağlayan öğrenci Edibe Zehra ERDEM’e başarı belgesi ile hediyesi takdim edildi.
MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen İngilizce Münazara kategorisinde liseler arasında İzmit Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye ikincisi oldu. Öğrenciler; Fatmagül TOPDEMİR, Zeynep Dila TOPTAŞ, Ayşegül TAŞPINAR, Hilal İrem PATAN’a başarı belgeleri ile hediyeleri, Koordinatör Öğretmenler; Hüseyin TEK ile Nada JEMAL ve Koordinatör Müdür Yardımcısı Yakup DİNER ile Okul Müdürü Fatih ŞENOCAK’a ise plaketleri takdim edildi.
MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Arapça Münazara kategorisinde liseler arasında İzmit Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye üçüncüsü oldu. Öğrenciler; Meryem Rabia ŞENGÜL, Ceydanur KELEŞ, Ayşegül YAZICI, Emine ŞEN’e başarı belgeleri ile hediyeleri, Koordinatör Öğretmenler; Esin MAKARACI, İman SUMMAKİEH ile Koordinatör Müdür Yardımcısı Yakup DİNER’e ise plaketleri takdim edildi.
Dünya Parlementerler Vakfı tarafından düzenlenen Resim yarışmasında “Ticarette Adalet, İnsan ve Uhuvvet” isimli eseriyle Türkiye üçüncüsü olan İzmit Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülbin ASLAN'a başarı belgesi ile hediyesi takdim edildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler Arası Karate yarışmasında Türkiye üçüncüsü olan İzmit Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hira Nur TEMİZEL’e başarı belgesi ile hediyesi takdim edildi.
2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında İzmit Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden on üç öğrenci ilk 3 bin derecesinde yer aldı. 11 öğrenci şehir dışında olduğu için katılım sağlayamadılar. Katılım sağlayan İTÜ Bilgisayar Mühendisliğini kazanan Asude ÇELİK ile Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğini kazanan Gökçe DEMİR’e başarı belgeleri ile hediyeleri takdim edildi.
Antalya’da düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonasında birinci olan Şehit Fatih Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hamza UZUN’a başarı belgesi ile hediyesi,  Koordinatör Öğretmenler; Mehmet Sezai ARVAS ile Muammer ÇİMENCİ ve Okul Müdürü Bekir ÇİFTÇİ’ye ise plaketleri takdim edildi.
Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Ceren TEKEL, Berra Nur ÇAKIR, Zeynep KAYA’ya başarı belgeleri ile hediyeleri, Koordinatör Öğretmen; Ayşe Deniz TEKEL ve Okul Müdürü Hakan SARICA’ya ise plaketleri takdim edildi.
2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden İlk 3 bin derecesinde yer alan 2 öğrenci şehir dışında oldukları için programa katılım sağlayamadılar.
Ufka Yolculuk Yarışmasında Türkiye üçüncüsü olan Kartepe Gülbahar Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ayşe ÜZÜLMEZ’e başarı belgesi ile hediyesi,  Okul Müdürü Mahmut YEŞİLDAL’a ise plaketleri takdim edildi.
MEB Robot Yarışmasında Türkiye onuncusu olan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emirhan ERGİNALP’e başarı belgesi ile hediyesi,  Koordinatör Öğretmen; Vedat KAYA ve Okul Müdürü Hüseyin HALICI’ya ise plaketleri takdim edildi.
2022 Liselere Geçiş Sınavında 500 tam puan alarak Kocaeli Özel Enka Fen Lisesini Kazanan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Bilal BOSTAN’a başarı belgesi ile hediyesi takdim edildi.
2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden İlk 3 bin derecesinde 2 öğrenci yer aldı. Şehir dışında oldukları için programa katılım sağlayamadılar.
Korfbol Yıldızlar Karma Türkiye Müsabakasında Yarı Final oynayan Nuh Çimento İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri; Sedanur ÇAKAR, Edanur ÇAKAR, Ahmet YAZICI, Melih KARAASLAN, Emir Yahya GÖNENÇ’e başarı belgeleri ile hediyeleri, Koordinatör Öğretmen; Zafer KÖKLÜ ve Okul Müdürü Muhammet Kamil KAVAK’a ise plaketleri takdim edildi. 
MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ERDEM Projesi kapsamında Şefkatli Gençler Sosyal Sorumluluk Ekibi projesi ile hibe desteği almaya hak kazanan Körfez Barbaros İmam Hatip Ortaokulu Koordinatör Öğretmeni ve Okul Müdürü Zafer PINAR’a ise plaketleri takdim edildi.
Program hatıra fotoğrafları çekimi ile son buldu.





banner982
Anahtar Kelimeler
KİHMEDImam Hatip
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Şair Orhan Veli Kanık Kandıra’da anıldı
Bizkandırayız Şiir Topluluğu Nisan ayı programında Türk şiirinde çığır açan şair “Orhan Veli Kanık”ı...

Haberi Oku