GÜNDEM:
Menekşe, Bolu'da start verdi

07 Ağustos 2015 Cuma 13:48

 Kamp çalışmaları doğrultusunda Bolu Koru Otel’de kampa giren Mor Menekşeler, çalışmalarına başladı. Oldukça güzel bir atmosferde kamp çalışmalarına başlayan ekibimiz zorlu sezon öncesi güç ve kuvvet depolayacak. 
GEBZESPOR ÇALIŞIYOR 
Kamp çalışmaları doğrultusunda Bolu Koru Otel’de kampa giren Mor Menekşeler, çalışmalarına başladı. Oldukça güzel bir atmosferde kamp çalışmalarına başlayan ekibimiz zorlu sezon öncesi güç ve kuvvet depolayacak. Hazırlıklarına başlayan ekibimiz kamp çalışmalarında tempoyu arttırırken futbolcuların bir hayli moralli olması dikkatten kaçmıyor. Gebzespor’da kamp ortamı bir hayli neşeli ve güzel gerçekleşiyor. 
MENEKŞE HIRSLI 
Kamp çalışmaları kapsamında hazırlık karşılaşmalarına önem verecek olan ekibimiz bir dizi mücadele gerçekleştirecek. Çift idmanla hazırlıklarına devam edecek olan ekibimiz zorlu lig maratonu öncesi hazır hale gelmeyi amaçlarken kamp çalışmaları kapsamında oyuncular arasındaki iletişim ve diyaloğun da en üst seviyede olması dikkatten kaçmıyor. Gebzespor’da kamp çalışmaları güzel gidiyor. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Şair Orhan Veli Kanık Kandıra’da anıldı
Bizkandırayız Şiir Topluluğu Nisan ayı programında Türk şiirinde çığır açan şair “Orhan Veli Kanık”ı...

Haberi Oku