İLÇE HABERLERİ:
Demirci Çalışmaları İnceledi!

15 Aralık 2016 Perşembe 10:34

Projenin 2017 yılı içerisinde Çayırova ve bölge halkının hizmetine sunulacağını aktaran Demirci, 4K olarak adlandırdıkları yatırım seferberliğinin startını Kent Park’la verdiklerini açıkladı.

PROJE 7’DEN 70’E HİTAP EDECEK ÖZELLİKTE

Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Keskin, Fikriye Çelik, Mustafa Malkoç ve Refik Tartar eşliğinde Kent Park Projesinin inşaat alanında incelemeler gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, inşaatın devam eden aşaması hakkında teknik ekipten bilgiler aldı. Kent Park Projesinin Çayırova için çok önemli kazanım olacağının altını çizen Demirci, bölgenin yeni bir cazibe merkezi kazanacağını ve aynı zamanda 7’den 70’e her kesime hitap edecek bir tesisin Çayırova’nın değeri olacağını söyledi.

“ÇAYIROVA’NIN VİZYONU 4K”

Teknik ekipten aldığı bilgiler doğrultusunda projenin detaylarını beraberindeki başkan yardımcıları ile fikir alışverişinde bulunarak değerlendiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, 4K ismini verdikleri yatırım seferberliğinin ilk ayağını Kent Park’ın oluşturduğunu açıkladı. Çayırova Kültür Merkezinin de inşa edileceği 28 dönüm alan üzerinde yaklaşık 10 Milyon Liralık bir maliyetle Kent Parkı ilçeye kazandıracaklarını belirten Demirci, ilçenin Fiziki, Kültürel, Sosyal ve Ticari dönüşümünü sağlayacak vizyon projesinin inşaatının hızla ilerlediğini söyledi. Kent Park Projesinin içerisinde, çay bahçeleri, kafe-restoranlar, alışveriş alanları, çocuklar için çeşitli oyun alanları, spor alanları ve amfi tiyatro alanının yer alacağını söyleyen Demirci, Çayırova ve bölge halkının nefes alabileceği yeşiliyle renklenen bir projenin tamamlandığında 4K projelerinin ilk ayağının da tamamlanacağını ifade etti.

35 MİLYON LİRALIK BİR YATIRIMLA HAYAT BULACAK

Kent Park’ın tamamlanmasının ardından Çayırova Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ile yola devam edeceklerini vurgulayan Demirci, “Çayırova’mızın geleceğine, kentleşme ve kentlileşme olgusunun yerleşmesine yönelik başlattığımız projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Yaptığımız birçok projeyi hizmete açtık. Şimdi ise ilçemizin vizyonunu belirleyecek yatırımlara start verdik. Kent Park Projemizin akabinde yine aynı alan içerisinde 35 Milyon Liralık bir maliyetle Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezini inşa edeceğiz. Proje çalışmalarını tamamladığımız ve 2017 Ocak ayı içerisinde ilk kazmayı vuracağımız projemiz tamamlandığında, Kültür Salonları, Nikah Salonları, Sinemalar, Anne-Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi, Halk Kütüphanesi, Etkinlik Alanları ve Spor Alanları ile kapalı otopark tek bir tesisin içerisinde yer alacak.”

 

banner982
Anahtar Kelimeler
KentparkçayırovaDemirci
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi
Çayırova Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda açılışını gerçekleştirdiği Gençlik Merkezi’ne, ilçedeki...

Haberi Oku