banner1001
İLÇE HABERLERİ:
Giymiyorsan Giydir Kampanyası Çığ Gibi Büyüyor

10 Aralık 2018 Pazartesi 13:56

Her gün desteklerin arttığı, birçok il ve ilçeye örnek olan kampanyaya bir destekte Çayırova İstiklal Ortaokulu öğrencilerinden geldi. Öğrenciler kampanyaya destek olmak için okullarında oluşturdukları stantlarda topladıkları kıyafet, ayakkabı, mont ve her türlü giyim eşyasını Çayırova Belediyesi Toplumsal Dayanışma Mağazasına teslim ettiler. İhtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler aynı zamanda geri dönüşüme katkı sağlamının da bilincine ulaştılar.

İstiklal Ortaokulu Öğrencileri Hem Bağışçı Hem de Gönüllü Oldu

Topladıkları giyim eşyasını Çayırova Belediyesi Toplumsal Dayanışma Mağazasına getirerek yetkililere teslim eden öğrenciler, kıyafetlerin yıkama, ütüleme ve raflara yerleştirmelerine de yardımcı oldular. Yaptıkları duyarlı davranıştan ötürü mutlu olduklarını söyleyen öğrenciler, böyle bir projeyi hayata geçirdikleri ve topluma mal ettikleri için Çayırova Belediyesine teşekkür ettiler. Bundan sonrada bu projeye destek olmak için kıyafet toplamaya devam edeceklerini ifade eden öğrenciler, duyarlı vatandaşlara seslenerek havaların soğumasıyla insanların daha çok ihtiyaç duyacakları mont, kaban, kışlık ayakkabı gibi muhtelif giyim eşyaları bağışlamaları için duyarlı olmaya ve projeye daha çok destek vermeye davet ettiler.

Toplumsal Dayanışma Mağazası Haftanın 5 Günü Hizmet Veriyor

Ekonomik durumu müsait olmayan vatandaşların gönül rahatlığı ile gelip, giyim konusunda her türlü ihtiyacını karşılayabileceği Çayırova Belediyesi Toplumsal Dayanışma Mağazası modern yapısı ve güler yüzlü personeliyle haftanın beş günü hizmet veriyor. 4 personelin görev yaptığı mağazaya gelen bağışlar yıkama, ütüleme ve paketlemesi yapıldıktan sonra raflarda yerlerini alıyor.

 

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

İş adamı fabrikadaki patlamada hayatını...
Gebze ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı beton üretim fabrikasında meydana gelen sanayi...

Haberi Oku